Mesajul Luminii - Octombrie 2011

Dragii mei,

Revin cu acest newsletter pentru a va impartasi din intamplarile ultimelor 2 luni, luni minunate si miraculoase care mi-au implut inima de bucurie si mi-au adus o noua perspectiva asupra vietii.

Pentru mine au fost luni pline cu adevarat de realizari si transformari personale. Am finalizat o carte noua despre Medjugorje si pelerinajul de anul trecut si am lasat-o la publicat in Bucuresti, am inregistrat 4 CD-uri in limba engleza, am finalizat materialul cartii despre Israel si am scris o carte noua despre depresie.

Am facut cursul de abundenta in Bucuresti care a fost un success si am fost in pelerinaj in Israel unde am facut un curs de iertare si initiere cu energiile Domnului Iisus. Acest curs a fost in intregime o lectie de vindecare, de evolutie, de transformare si miracol. Am venit din acest pelerinaj cu o intelegere mai compasionata a suferintei umane si cu inima plina de iubirea domnului Iisus, iubire blanda, calda, energetica dar net diferita ca senzatie si vibratie de iubirea divina a mamei sale Fecioara Maria.

In intalnirea pe care am avut-o dupa pelerinaj cu cei cu care am fost in Israel, am observat fete linistite, zambet in ochi si un sentiment de pace care iradia din oameni transformari pe care le-am regasit cu mare bucurie si la cei cu care am fost la Medugorje anul trecut si cu care ne-am reintalnit deasemeni in grup dupa un an de zile. Intra-devar pelerinajul te schimba, te transforma interior amintindu-ti cine esti cu adevarat in esenta fiintei tale: iubire si lumina divina.

Mesajele primite in pelerinaj au fost multe dar cel care mi-a grait in mod direct si personal este mesajul pe care l-am primit intr-o noapte dupa intoarcerea din pelerinaj cand am avut o viziune cu domnul Iisus care mi-a spus:

Iti multumesc ca m-ai vizitat si am venit acum la tine sa iti intorc vizita. Am venit sa iti iau crucea si sa-ti daruiesc iubirea.

Eu sunt cel ce predica iubirea si ma intristeaza ca sunt tinut minte drept cel care a suferit si propovaduieste suferinta.

Domnul Iisus



Zona pieptului sau s-a aprins la fel ca in pozele din care ii ies raze colorate din inima si din acel glob luminos am simtit razele atingandu-ma si pentru prima oara in viata mea am simtit ce inseamna iubirea Christica.

Voi povesti mai mult despre acest pelerinaj pe 11-11 cand voi face o meditatie de portal gratuita si o initiere cu energiile Domnului Iisus.

Ii rog pe cei care au fost cu mine in Israel sa-mi scrie despre experientele lor legate de pelerinaj: vise, intuitii, viziuni si transformari, pentru a-i ajuta in descifrarea si integrarea lor perfecta.

Mi-am reluat activitatea si Luniuni 31 Octombrie, vom face o meditatie de manifestare pe luna Octombrie. Am trimsi deja invitatia pentru cei din grupul meu de lucru. Vom continua luna viitoare cu meditatia de portal de pe 11 noiembrie (11-11) care este o meditatie gratuita cu acces deschis pentru toti, si in continuare cu celelalte meditatii lunare obisnuite.

Pe cei care au nevoie de indrumare ii rog sa-mi scrie pentru ca sa va pot introduce in programul meu redus de lucru de acum si pana la Craciun.

Va imbratisez cu iubire si va doresc la toti o toamna lina si frumoasa.

Daniela-Lucia
www.MesajulLuminii.ro