Noutati pelerinaj Santiago de Compostela



SEMINAR SPIRITUAL SI PELERINAJ DE REDESCOPERIRE  
DE SINE SI REACTIVAREA DIVINULUI INTERIOR
CU
LUCIA NISTOR
                 - Santiago de Compostela, Spania, 19 - 29 octombrie 2014 -


In acest pelerinaj pe Camino - drum sacru ce duce la mormantul Sf. Apostol Iacob care a crestinat Spania - vom parcurge pe jos ultima parte (cca. 100 km) a Camino Portugues de la Tui la Compostela si vom incepe pelerianjul printr-o vizita la Fatima unde ne vom inchina Mamei Divine pentru a primi iubirea ei si binecuvintare pentru pelerinaj.

Camino Portugues este recunoscut ca drumul cel mai pitoresc din cele  5 drumuri de pelerinaj ce merg la Compostela.

Incheierea acestui drum sacru de 5 zile va avea loc cu slujba pelerinilor in Catedrala Sfantul Iacob din Santiago de Compostela unde ne vom inchina la moastele Sf. Iacob.

In ziua urmatoare vom merge cu un autocar special inchiriat la Fistera, pe malul oceanului pentru ceremonialul de inchidere al pelerinajului care are loc la apusul soarelui.

La Santiago de Compostela voi incheia cursul de “Redescoperire de sine si reactivarea divinului interior” care va fi inceput la Bucuresti inaintea plecarii noastre - curs cu energii divine de cunoastere de sine si de cresterea vibratiei si armoniei interioare.

De-a lungul drumului si in cadrul cursului vom lucra cu rugaciuni, mantre si exercitii de eliberare de preconceptii, dureri si iluzii, pentru vindecarea si revelarea sinelui nostru autentic.

Acest pelerinaj este un drum de suflet plin de miracole si aventuri spirituale care este batut de pelerini de peste 1000 de ani si care a transformat viata a milioane de oameni (din 1987 peste 1.500.000 de pelerini au mers pe Camino) printre care se numara Sf. Francisc, el Cid, Paulo Coelho si multi altii.

Mesajul Sfantului Apostol Iacob primit de mine pentru acest pelerinaj este o invitatie plina de dragoste:

Va invit pe drumul meu de lumina. Conectati-va la puterea si iubirea mea pentru a depasi toate obstacolele si indoilelile dintre voi si calea mea. Eu va astept cu multe daruri de intelepciune, adevar si iubire.

Sf. Iacob - apostol si ocrotitor al pelerinilor si al Drumului.



Pelerinajul va dura 11 zile si va avea loc in perioada 19 - 29 octombrie. Programul este urmatorul:

Ziua 1 - 19 octombrie

Zburam Bucuresti – Madrid (sau Lisabona) si mergem cu autocarul la Fatima. Destinatia finala a zborului de la Bucuresti depinde de zborurile pe care le vom gasi. Innoptam la Fatima.

Ziua 2 - 20 octombrie

Petrecem prima parte a zilei la sanctuarul Fecioarei Maria de la Fatima. Catre seara pleacam cu autocarul la Valenca unde inoptam.

Ziua 3 - 21 octombrie
 
Incepem pelerinajul - in jur de 100 de km de mers pe jos, cca. 20 km pe zi. Traseul este de dificultate medie si este parcurs si de oameni in varsta. Pe Camino vom innopta la pensiuni si hanuri (albergo) special amenajate pentru pelerini.

Prima etapa Valenca – Tui (Spania) – O Porrinyo  cca. 16 km. Inoptam la O Porrinyo.

Ziua 4 - 22 octombrie

O Porrinyo – Arcade  cca. 22 km

Ziua 5 - 23 octombrie

Arcade – Pontevedra  cca. 11 km.

Ziua 6 - 24 octombrie

Pontevedra – Caldas de Reis  cca. 24 km.

Ziua 7 - 25 octombrie

Caldas de Reis – A Roca Vella  cca. 20 km. Inoptam la A Roca Vella.

Ziua 8 - 26 octombrie

A Roca Vella – Santiago de Compostela  cca. 5 km – Ajungem lejer la slujba pelerinilor din Catedrala Sf. Iacob si dupa slujba ne luam Certificatul de Pelerin (Compostela). Ne indreptam apoi catre hotelul unde vom petrece 3 nopti.

Ziua 9 - 27 octombrie

Zi libera de reculegere si integrare. Vom putea vizita din nou catedrala atat ziua cat si noaptea (splendid luminata) pentru a ne ruga, medita si reculege.

Ziua 10 - 28 octombrie
 
Dimineata activam lectiile si invataturile drumului in cadrul cursului de “Redescoperire de Sine”. Dupa dejun plecam cu autocarul la Fisterra unde vom incheia pelerinajul printr-un ritual personalizat pentru grupul nostru.

Ziua 11 - 29 octombrie

Plecam dimineata devreme cu autocarul la Madrid (sau Lisabona) de unde zburam inapoi la Bucuresti.

Costul excursiei este estimat acum intre 700 si 750 Euro in functie de numarul de participanti si momentul cumpararii biletelor de avion si include:

- bilet de avion Bucuresti – Madrid (sau Lisabona) - Bucuresti
- transport Madrid (Lisabona) – Fatima si Fatima - Valenca
- transport Santiago de Compostela - Fistera - Santiago de Compostela
- 1 noapte cazare Fatima
- 1 noapte cazare Valenca
- 1 noapte cazare la A Roca Vella
- 3 nopti cazare la Santiago de Compostela
- cursul spiritual si expertiza mea spirituala de-a lungul pelerinajului

Confirmarile dumneavoastra pana la data de15 Iulie si plata avansului de 300 Euro ne vor ajuta in organizarea optima a acestui pelerinaj si pastrarea preturilor joase.

Pretul nu include :

- asigurarea medicala (aprox. 35 RON obligatorie)
- mesele (cu exceptia noptilor de la hotelurile mentionate mai sus unde vom avea mic dejun inclus)
- cazarea la pensiunile din timpul pelerinajului care costa in jur de 5-10 Euro pe noapte

Este obligatoriu sa aveti un pasaport valabil pe 6 luni de zile de la data plecarii in pelerinaj si asigurare medicala pe durata voiajului.

Confirmarea participarii impreuna cu avansul de 300 Euro pentru rezervarea biletelor de avion excursiei (autocar, hotel, etc.) trebuie primita pana la data de 15 iulie. Restul (care variaza in functie de numarul participantilor) se achita pana la data de 30 August. Neincadrarea in aceste termene nu poate asigura participarea si preturi rezonabile pentru biletele de avion, hoteluri si transport.


Pentru informatii detaliate si pentru inscriere va rugam contactati pe:

Camelia Heim la telefon: 0744494037
Adina Venuti la telefon:   0756094444
sau,
e-mail: danilun2006@gmail.com


Iata ce au spus cativa dintre participantii la pelerinajele spirituale din anii trecuti:

Rezultatele mele au fost mult peste asteptari. Dupa venirea din pelerinaj am primit mai multe visuri initiatice pline de simboluri care mi-au activate interesul si o intelegere puternica a divinului in viata mea.
Catalina - Piatra Neamt

Toata lumea ma gaseste schimbata si ma intreaba unde am fost.
Seia - Suceava

Eu am fost printre putini care nu au primit mesaje divine dar am avut o stare de bucurie ce nu am avut-o din copilarie si cei din jurul meu mi-au spus ca se simt linga mine ca langa un copil.
Maria - Bucuresti

Cred ca multi avem in noi amprenta energetica si de vibratie a Sfantei Fecioare, iar acum am putut sa o amplificam. Toata dragostea si gandurile mele bune.
Silvia - Breaza

Viata mea s-a transformat intr-un mod miraculous dupa pelerinaj.
Gena - Constanta

In Israel l-am regasit pe Isus si mergind pe drumul crucii am primit mesajul De ce ma cautati printre pietre printre cei morti? Eu sunt viu si traiesc in inimi.
Lucian - Bucuresti

El Camino de Santiago de Compostela! Daniela, iata o veste minunata, pe langa toate ce ni le transmiti! Astept cu nerabdare sa ne intalnim si in acest pelerinaj! Dumnezeu sa te ocroteasca, sa te ajute si sa te inspire cu binecuvantarea sa!
Elena - Calarasi

Vom parcurge acest drum sacru la invitatia Sf. Iacob pentru a ne vindeca la nivel adanc si a ne reuni cu sinele nostru divin pregatindu-ne pentru transformarile acestei perioade fara precedent in istoria omenirii.
Efectuarea acestui pelerinaj mi-a fost ceruta de Maica Domnului si Sfantul Apostol Iacob si face parte din misiunea mea de viata, asa ca va rog sa ma ajutati la transmiterea informatiei prietenilor vostri si in alte grupuri spirituale.

Va astept cu drag sa mergem impreuna in acest pelerinaj, sa ne reconectam la starea de miracol si la sacralitatea acestui drum si sa ajutam prin vindecare proprie si ridicare de constinta la vindecarea intregii planete.

Va  rog sa transmiteti mai departe prezentarea acestui pelerinaj pentru a ajunge in miinile celor pe care sufletul ii cheama in aceasta experienta de transformare.

Fiti binecuvantati de iubirea si pacea divina!

Daniela Lucia Nistor


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu