MesajulLuminii - Ianuarie 2017


Iata-ne  ajunsi la inceptutul unui nou an, o noua calatorie a vietii.

Conform numerologiei, anul acesta este un an de tip numar 1 ceea ce inseamna cu adevarat posibilitatea renasterii noastre personale si planetare. Cum ati intampinat noul an? Ati creat deja lista de teluri si dorinte?

Pe lista planurilor mele de viata in acest an sunt cateva cursuri online - unul chiar saptamana aceasta pentru sustinerea voastra in manifestarea lui 2017, cursurile si retreatul din toamna din Romania si un pelerinaj la Medugorje. De asemenea, voi fi ghid spiritual si intr-un pelerinaj in Egipt in luna Noiembrie. Pe toti cei interesati va rog sa imi scrieti pe adresa:

Mesajul Domnului Isus

Iata inca odata un an nou se deschide in fata voastra. Un an de lumina, de sperante si bucurii. Un an in care noi coduri de lumina coboara pe planeta pentru a va sustine transformarea si devenirea.

Pentru folosirea corecta a uneltelor noi de lumina, va invit sa continuati procesul de purificare proprie, eliberand balastul trecutului. Dati–va voie sa pasiti pe un nou drum.

Eu si toata familia voastra divina suntem cu voi imbratisandu-va, ghidandu-va si sustinandu-va in tot si toate.

Cu iubire si bucurie pentru noul vostru inceput.

Eu sunt cel ce sunt fratele vostru divin, Isus


Duminica 22 Ianuarie intre orele 19:00 si 22:00 ora Bucurestiului (9:00AM -12:00PM PST, 11:00AM -2:00PM CST si 12:00 - 3:00PM EST) va invit la un nou curs de manifestare, pe care il organizez online:


2017 -  Un an de manifestare implinita a viziunii si a telurilor tale personale


Seminarul este 100% experiential si timp de 3 ore vom lucra in regim webinar pentru a creea, vizualiza si binecuvanta  viziunea ta legata de anul 2017.

Printr-o meditatie ghidata condusa te voi ajuta sa te conectezi la tema acestui an, vibratia lui, culoarea si darurile lui pentru tine. Vei clarifica intentiile si  telurile dorite de sufletul tau in acest an si vei crea o lista cu etapele de atingere a acestor teluri. La sfarsitul acestui curs vei avea finalizata lista dorintelor  tale de manifestare a acestui an.
Vei scrie si desena aceste lucruri pe o foaie de hartie care te va ajuta sa te conectezi vizual la tema si telurile acestui an pentru implinirea lor.

Vom discuta exerciti de materializare conform Legii Atractiei Universale  care vor sustine  manifestarea acestui program si a dorintelor tale.
In final voi face o conectare cu energiile acestui an, cu energiile divine de manifestare ale Maestrilor Manifestarii si o binecuvantare a viziunii si telurilor tale pentru a sustine implinirea lor.

In doar 3 ore vei primi toate aceste informatii personalizate si iti vei crea propria ta viziune si planul  anului 2017, primind  mesaje speciale de la suflet.
Te invit sa participi alaturi de mine la acest seminar, sa iti oferi viziunea ta personala  ca dar la inceput de an, ca sa primesti clarificari, unelte de putere, daruri si surprize spirituale.

Beneficiile aduse de acest curs:
1- clarificarea viziunii tale de viata pentru anul 2017
2 - primirea de informatii personalizate legate de tine in acest an: tema anului, calitati, culoare, esente, energie, emotie, simbol, etc.
3 - deblocarea barierelor emotionale mentale  si energetice care intarzie sau impiedica manifestarea dorintelor anului 2017
4 - crearea listei de obective intr-un format unic  pe care il veti primi in avans si il veti folosi in timpul cursului
5 - creearea unui plan de actiune  legate de pasii de urmat pentru realizarea obiectivelor
6 - finalizarea  formatului de manifestare pentru viata ta implinita in 2017 si a planului manifestarii
7- binecuvantarea manifestarii, activarea ei, primirea darurilor de putere si sustinere intru implinirea ei.
8 - primirea de instrumente specifice de tipul legii atractiei universale pentru intarirea viziunii
9 - vizualizari si meditatii de conectare la acest an, la viziunea ta si la energiile divine
10 - surprize spirituale

http://www.123contactform.com/form-1934451/Event-Registration-Form


Iata aici citeva marturii ale unor participanti din trecut la cursurile mele:
“In timpul cursurilor tale se intampla optimizari, vindecari si initieri.” Inginer Doru -Bucuresti 

“Dupa cursul tau online de Iubire de sine m-am simtit minunat si te rog sa imi scrii neaparat cand il tii pe urmatorul .“ Silvia – Canada

“Am observat ca in fiecare an informatiile si initierile tale folosesc energii si mai rafinate si mai inalte .” Dr Sandu - Bucuresti

Te astept cu drag, sa te sustin in manifestarea binecuvantata a viziunii tale personale a anului 2017. Scrie-mi te rog, pe adresa mesajulluminiiro@gmail.com  daca doresti sa participi la acest curs. Locurile sunt limitate la 25 de participant, iar pretul pentru romanii care locuiesc in Europa, Statele Unite si Canada este de numai $70 pentru cei din tara este de $45. 

La cursurile mele au loc purificari, initieri, vindecari, clarificari si chiar miracole.

http://www.123contactform.com/form-1934451/Event-Registration-Form


Mesajul Luminii, mesaj de iubire, intelepciune si lumina primit de la Divin pentru luna  Ianuarie este:
“Aceasta luna este o luna pura deschisa ca o foaie alba nescrisa unui nou inceput. Darul renasterii se daruie voua si va invita sa-l folositi cu intelepciune alegand cu sufletul ”.

Exercitiul de constientizare pentru aceasta luna este sa te intrebi:

“Ce am nevoie sa invit si sa creez acum in viata mea? Ce doreste sufletul meu sa experimenteze acum in acest an?”

Exercitiul pentru aceasta luna este sa-ti incepi ziua in fiecare dimineata afirmand:

“Eu sunt in armonie cu Universul, cu mine si cu viata. Ma las binecuvintat de ritmurile  acestu nou an. Respir energiile pamintului in fiinta mea  pentru a pune seminte solide de bucurie ,armonie interioara si iubire in acest inceput de ciclu si de an “Multumesc. Multumesc. Multumesc.”

Celor care isi sarbatoresc ziua de nastere, ziua de nume sau alta aniversare in luna Ianuarie, va doresc o aniversare binecuvantata si plina de bucurie!  Fie ca acest an sa va pastreze intotdeauna  pace in minte, bucurie in inima si un zambet pe buze.

Tuturor, imbratisari, mult spor, pace si iubire divina.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu