Despre mine

In toamna anului 2004 am efectuat un pelerinaj într-un loc sfant. Ajunsa acolo, experienta mea spirituala a culminat cu o viziune a Maicii Domnului care urca pe un nor, la Cer, în timp ce saluta multimea si isi lua ramas bun. Dansa era de o frumusete de negrait, imbracata intr-un vesmant alb, gratioasa si de o blandete infinita care mi-a cucerit inima pe veci.


In zilele urmatoare am inceput sa primesc mesaje de la Mama Sfanta, de la Domnul Iisus Cristos, de la Duhul Sfant si de la Sfintii si Ingerii care au dorit sa-mi comunice informatii. Mesajele au fost concretizate în cartea "Mesajul Luminii Pentru Romani". Au urmat si alte pelerinaje, in alte locuri sfinte, unde relatia mea cu Divinitatea s-a adancit imbracand forme multiple.


Am fost mereu atrasa de intelegerea procesului de vindecare; am participat la multe cursuri de profil si am efectuat studiu individual extensiv in acest scop. Perceptia mea a fost schimbata de contactul cu Divinitatea si in prezent, cu ajutorul Entitatilor Superioare de Lumina, efectuez prin chanelling: comunicari, evaluari personale si tratamente ca forme de terapie spirituala.