Pelerinaje


SEMINAR SPIRITUAL SI PELERINAJ DE SUFLET LA MEDUGORJE
                                          - 29 septembrie - 05 octombrie 2014 -

Medugorje (Bosnia-Hertegovina) este unul din locurile unice in lume in care apare Fecioara Maria, oferind mesaje, viziuni si vindecari. Medugorje este un loc binecuvantat, un vortex energetic de vindecare care inlesneste conectarea cu energiile divine feminine si activarea darurilor personale spirituale

Vom vizita locurile binecuvantate unde sunt consemnate aparitiile Fecioarei Maria, comunitatea spirituala de la Medugorje si vom participa la primirea de catre vizionara Marija care traieste in Italia a mesajului lunar din partea Fecioarei Maria. Deasemeni, vom face impreuna un seminar spiritual de vindecare si activare a darurilor spirituale si a misiunii personale de viata.

Impreuna vom lucra cu energiile divine feminine pentru vindecare personala, vindecare pe neam, vindecarea planetei si in general pentru primirea darurilor de vindecare.

Vom lucra deasemeni pentru armonizarea interioara a fiintei, si pentru primirea si activarea darurilor noastre spirituale si a misiuni personale.

Vom medita impreuna si vom face exercitii de vindecare cu energiile divine, vom primi initieri si daruri divine potrivite misiunii fiecaruia dintre noi si vom recreea conexia cu Ingerul Pazitor, cu Invatatorul nostru personal pentru aceasta perioada, cu energiile Duhului Sfant, ale Domunului Iisus si ale Fecioarei Maria.

Programul pelerinajului este urmatorul:

Ziua 1 - Sept 29 - Ne intalnim cu totii in seara zilei de 29 septembrie la hotelul unde vom innopta in Timisoara si care va fi anuntat ulterior.
Plecam din Timisoara pentru a calatori cu autocarul ziua si in timpul cel mai scurt.
Ziua 2 - Sept 30 - Plecare dimineata devreme din Timisoara spre Medugorje – cazare la Medugorje.
Ziua 3 - Oct 1 - Medugorje – Pelerinaj pe Colina Aparitiilor
Ziua 4 - Oct 2 - Medugorje – Participare la ceremonia mesajului lunar, vizita la comunitatea spirituala si curs spiritual de 6 ore
Ziua 5 - Oct 3 - Medugorje – Pelerinaj pe dealul Krizevak
Ziua 6 - Oct 4 - Medugorje – Vizitare Sanctuarul lui Isus si mormantul parintelui Slavko, dupa amiaza este libera
Ziua 7- Oct 5 - Plecare dimineata din Medugorje spre Bucuresti prin Cluj.

In fiecare dimineata si seara vom putea participa la liturghii, Rozariu si la alte slujbe speciale.
In noaptea de 2 octombrie are loc slujba de Adoratie in catedrala – toata noaptea. Participare la alegere.

In functie de numarul de participanti costul intregului program se incadreaza intre 340 si 390 EU.

Confirmarile dumneavoastra pana la data de 10 Iulie impreuna cu un avans de minim 150 EU sunt neaparat necesare organizarii optime a acestui pelerinaj pentru obtinerea unui cost cat mai scazut.

Costul pelerinajului include:
  • transport cu autocar 3* cu plecarea de la Timisoara si la intoarcere pana la Bucuresti prin Cluj, si ghid turistic,
  • 6 cazari cu demipensiune (mic dejun si cina) la o vila aflata la cca. 1 km de catedrala in Medjugorje cu camere de 2 ,3 si 4 paturi. Exista si camera single pentru un pret mai mare.
  • participarea la seminar si asistenta spirituala de-a lungul drumului
Confirmarea dvstra. impreuna cu avansul de 150 EU pentru rezervarea excursiei (autocar, hotel, etc.) trebuie primita neaparat pana la data de 10 iulie.  Restul costului (care variaza in functie de numarul participantilor) se achita pana la data de 30 August. Neincadrarea in aceste termene nu poate asigura participarea.
Pentru informatii mai detailate si pentru inscriere va rugam sa contactati pe:
dna Mihaela Marginean:

- telefon: 0742055030  e-mail:   mihaelamarginean@gmail.com
Iata ce au spus cativa dintre participantii la pelerinajele spirituale din anii trecuti:

Rezultatele mele au fost mult peste asteptari.In timpul pelerinajului am avut o activare a relatiei mele personale cu Domnul Iisus  care mi-a schimbat viata. Catalina - Piatra Neamt

Toata lumea ma gaseste schimbata si ma intreaba unde am fost.
Seia - Suceava

Eu am fost printre putini care nu au primit mesaje divine dar am avut o stare de bucurie ce nu am avut-o din copilarie si cei din jurul meu mi-au spus ca se simt linga mine ca langa un copil.
Maria - Bucuresti

Cred ca multi avem in noi amprenta energetica si de vibratie a Sfantei Fecioare, ai in pelerinaj  am putut sa o amplificam. Toata dragostea si gandurile mele bune.
Silvia - Breaza

Viata mea s-a transformat intr-un mod miraculous dupa pelerinaj.
Gina - Constanta
Astept cu drag sa mergem impreuna in acest loc miraculous pentru evolutie, transformare,  vindecare personala, si a planetei.
Efectuarea acestui pelerinaj mi-a fost ceruta de Maica Domnului si face parte din misiunea mea de viata, asa ca va rog sa ma ajutati la transmiterea informatiei prietenilor vostri si in alte grupuri spirituale pentru a ajunge in mainile tuturor celor pe care sufletul ii cheama in aceasta experienta de transformare.

Fiti binecuvantati de iubirea si pacea divina!
Daniela Lucia Nistor
 

===================================================

SEMINAR SPIRITUAL SI PELERINAJ DE REDESCOPERIRE  
DE SINE SI REACTIVAREA DIVINULUI INTERIOR
CU
LUCIA NISTOR
                 - Santiago de Compostela, Spania, 19 - 29 octombrie 2014 -


In acest pelerinaj pe Camino - drum sacru ce duce la mormantul Sf. Apostol Iacob care a crestinat Spania - vom parcurge pe jos ultima parte (cca. 100 km) a Camino Portugues de la Tui la Compostela si vom incepe pelerianjul printr-o vizita la Fatima unde ne vom inchina Mamei Divine pentru a primi iubirea ei si binecuvintare pentru pelerinaj.

Camino Portugues este recunoscut ca drumul cel mai pitoresc din cele  5 drumuri de pelerinaj ce merg la Compostela.

Incheierea acestui drum sacru de 5 zile va avea loc cu slujba pelerinilor in Catedrala Sfantul Iacob din Santiago de Compostela unde ne vom inchina la moastele Sf. Iacob.

In ziua urmatoare vom merge cu un autocar special inchiriat la Fistera, pe malul oceanului pentru ceremonialul de inchidere al pelerinajului care are loc la apusul soarelui.

La Santiago de Compostela voi incheia cursul de “Redescoperire de sine si reactivarea divinului interior” care va fi inceput la Bucuresti inaintea plecarii noastre - curs cu energii divine de cunoastere de sine si de cresterea vibratiei si armoniei interioare.

De-a lungul drumului si in cadrul cursului vom lucra cu rugaciuni, mantre si exercitii de eliberare de preconceptii, dureri si iluzii, pentru vindecarea si revelarea sinelui nostru autentic.

Acest pelerinaj este un drum de suflet plin de miracole si aventuri spirituale care este batut de pelerini de peste 1000 de ani si care a transformat viata a milioane de oameni (din 1987 peste 1.500.000 de pelerini au mers pe Camino) printre care se numara Sf. Francisc, el Cid, Paulo Coelho si multi altii.

Mesajul Sfantului Apostol Iacob primit de mine pentru acest pelerinaj este o invitatie plina de dragoste:

Va invit pe drumul meu de lumina. Conectati-va la puterea si iubirea mea pentru a depasi toate obstacolele si indoilelile dintre voi si calea mea. Eu va astept cu multe daruri de intelepciune, adevar si iubire.

Sf. Iacob - apostol si ocrotitor al pelerinilor si al Drumului.Pelerinajul va dura 11 zile si va avea loc in perioada 19 - 29 octombrie. Programul este urmatorul:

Ziua 1 - 19 octombrie

Zburam Bucuresti – Madrid (sau Lisabona) si mergem cu autocarul la Fatima. Destinatia finala a zborului de la Bucuresti depinde de zborurile pe care le vom gasi. Innoptam la Fatima.

Ziua 2 - 20 octombrie

Petrecem prima parte a zilei la sanctuarul Fecioarei Maria de la Fatima. Catre seara pleacam cu autocarul la Valenca unde inoptam.

Ziua 3 - 21 octombrie
 
Incepem pelerinajul - in jur de 100 de km de mers pe jos, cca. 20 km pe zi. Traseul este de dificultate medie si este parcurs si de oameni in varsta. Pe Camino vom innopta la pensiuni si hanuri (albergo) special amenajate pentru pelerini.

Prima etapa Valenca – Tui (Spania) – O Porrinyo  cca. 16 km. Inoptam la O Porrinyo.

Ziua 4 - 22 octombrie

O Porrinyo – Arcade  cca. 22 km

Ziua 5 - 23 octombrie

Arcade – Pontevedra  cca. 11 km.

Ziua 6 - 24 octombrie

Pontevedra – Caldas de Reis  cca. 24 km.

Ziua 7 - 25 octombrie

Caldas de Reis – A Roca Vella  cca. 20 km. Inoptam la A Roca Vella.

Ziua 8 - 26 octombrie

A Roca Vella – Santiago de Compostela  cca. 5 km – Ajungem lejer la slujba pelerinilor din Catedrala Sf. Iacob si dupa slujba ne luam Certificatul de Pelerin (Compostela). Ne indreptam apoi catre hotelul unde vom petrece 3 nopti.

Ziua 9 - 27 octombrie

Zi libera de reculegere si integrare. Vom putea vizita din nou catedrala atat ziua cat si noaptea (splendid luminata) pentru a ne ruga, medita si reculege.

Ziua 10 - 28 octombrie
 
Dimineata activam lectiile si invataturile drumului in cadrul cursului de “Redescoperire de Sine”. Dupa dejun plecam cu autocarul la Fisterra unde vom incheia pelerinajul printr-un ritual personalizat pentru grupul nostru.

Ziua 11 - 29 octombrie

Plecam dimineata devreme cu autocarul la Madrid (sau Lisabona) de unde zburam inapoi la Bucuresti.

Costul excursiei este estimat acum intre 700 si 750 Euro in functie de numarul de participanti si momentul cumpararii biletelor de avion si include:

- bilet de avion Bucuresti – Madrid (sau Lisabona) - Bucuresti
- transport Madrid (Lisabona) – Fatima si Fatima - Valenca
- transport Santiago de Compostela - Fistera - Santiago de Compostela
- 1 noapte cazare Fatima
- 1 noapte cazare Valenca
- 1 noapte cazare la A Roca Vella
- 3 nopti cazare la Santiago de Compostela
- cursul spiritual si expertiza mea spirituala de-a lungul pelerinajului

Confirmarile dumneavoastra pana la data de15 Iulie si plata avansului de 300 Euro ne vor ajuta in organizarea optima a acestui pelerinaj si pastrarea preturilor joase.

Pretul nu include :

- asigurarea medicala (aprox. 35 RON obligatorie)
- mesele (cu exceptia noptilor de la hotelurile mentionate mai sus unde vom avea mic dejun inclus)
- cazarea la pensiunile din timpul pelerinajului care costa in jur de 5-10 Euro pe noapte

Este obligatoriu sa aveti un pasaport valabil pe 6 luni de zile de la data plecarii in pelerinaj si asigurare medicala pe durata voiajului.

Confirmarea participarii impreuna cu avansul de 300 Euro pentru rezervarea biletelor de avion excursiei (autocar, hotel, etc.) trebuie primita pana la data de 15 iulie. Restul (care variaza in functie de numarul participantilor) se achita pana la data de 30 August. Neincadrarea in aceste termene nu poate asigura participarea si preturi rezonabile pentru biletele de avion, hoteluri si transport.


Pentru informatii detaliate si pentru inscriere va rugam contactati pe:

Camelia Heim la telefon: 0744494037
Adina Venuti la telefon:   0756094444
sau,
e-mail: danilun2006@gmail.com


Iata ce au spus cativa dintre participantii la pelerinajele spirituale din anii trecuti:

Rezultatele mele au fost mult peste asteptari. Dupa venirea din pelerinaj am primit mai multe visuri initiatice pline de simboluri care mi-au activate interesul si o intelegere puternica a divinului in viata mea.
Catalina - Piatra Neamt

Toata lumea ma gaseste schimbata si ma intreaba unde am fost.
Seia - Suceava

Eu am fost printre putini care nu au primit mesaje divine dar am avut o stare de bucurie ce nu am avut-o din copilarie si cei din jurul meu mi-au spus ca se simt linga mine ca langa un copil.
Maria - Bucuresti

Cred ca multi avem in noi amprenta energetica si de vibratie a Sfantei Fecioare, iar acum am putut sa o amplificam. Toata dragostea si gandurile mele bune.
Silvia - Breaza

Viata mea s-a transformat intr-un mod miraculous dupa pelerinaj.
Gena - Constanta

In Israel l-am regasit pe Isus si mergind pe drumul crucii am primit mesajul De ce ma cautati printre pietre printre cei morti? Eu sunt viu si traiesc in inimi.
Lucian - Bucuresti

El Camino de Santiago de Compostela! Daniela, iata o veste minunata, pe langa toate ce ni le transmiti! Astept cu nerabdare sa ne intalnim si in acest pelerinaj! Dumnezeu sa te ocroteasca, sa te ajute si sa te inspire cu binecuvantarea sa!
Elena - Calarasi

Vom parcurge acest drum sacru la invitatia Sf. Iacob pentru a ne vindeca la nivel adanc si a ne reuni cu sinele nostru divin pregatindu-ne pentru transformarile acestei perioade fara precedent in istoria omenirii.
Efectuarea acestui pelerinaj mi-a fost ceruta de Maica Domnului si Sfantul Apostol Iacob si face parte din misiunea mea de viata, asa ca va rog sa ma ajutati la transmiterea informatiei prietenilor vostri si in alte grupuri spirituale.

Va astept cu drag sa mergem impreuna in acest pelerinaj, sa ne reconectam la starea de miracol si la sacralitatea acestui drum si sa ajutam prin vindecare proprie si ridicare de constinta la vindecarea intregii planete.

Va  rog sa transmiteti mai departe prezentarea acestui pelerinaj pentru a ajunge in miinile celor pe care sufletul ii cheama in aceasta experienta de transformare.

Fiti binecuvantati de iubirea si pacea divina!

Daniela Lucia Nistor

 

===================================================

MINUNILE MAICII DOMNULUI IN KEFALONIA


Pelerinaj de suflet de conectare la energiile Maicii Domnului cu Daniela Nistor, 11 - 20 August 2013


Este un motiv special pentru care revin cu vesti!

In mod normal, v-as invita in pelerinaj doar editand anuntul si mentionand termenele de inregistrare.


Dar el este chiar un pelerinaj special – atat in ceea ce priveste locurile, obiectivele cat si perioada aleasa! Astfel, ne vom afla in cele mai potrivite momente, in locuri spirituale unde ne vom conecta la energiile Divine.


Acest drum de suflet a fost conceput si organizat de mine si este unic in Romania ca de altfel toate evenimentele spirituale pe care vi le ofer. Exercitiile si meditatiile spirituale pe care le vom face in timpul pelerinajului, ne vor ajuta sa integram energiile de vindecare si darurile spirituale pe care le vom primi.


Va invit sa vedem impreuna cu ochii nostri aceste minuni!


• Kefalonia - 15 august - Minunea cu serpisorii care se inchina la icoana Maicii Domnului doar o data pe an in aceasta zi!


•  Kefalonia - 15 august  - Minunea anuala a reinfloririi crinilor de la icoana Maicii Domnului!


•  Kefalonia -  16 august - de hramul Sfantului Gherasim - procesiunea cu racla cu Moastele Sfantului peste credinciosi! 


•  Peloponez - Manastirea Malevi - icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului pictata de Sf. Apostol Luca.


•  Peloponez - Vasta - Biserica Sf. Teodora din care au crescut 17 copaci.  Sf. Teodora s-a deghizat in ostas ca sa isi apere satul. Rapusa fiind a rostit ultimele cuvinte: "Fie ca trupul meu sa devina biserica, sangele meu sa devina apa, iar parul meu sa devina padure de copaci!"


Ziua 1 – 11.08/12.08 - Plecare seara tarziu catre dimineata 12.08 pe ruta Bucuresti - Giurgiu -  Ruse spre Salonic. Inainte de cazarea in Salonic si in masura timpului ramas, ne inchinam la Moastele Sf. Dimitrie Izvoratorul de Mir si  Moastele Sf. Anisia din Biserica Sf. Dumitru - Izvoratorul de Mir, Manastirea cu Moastele Cuvioasei Teodora a Salonicului si Moastele Cuviosului David Thessaloniceanul, Mitropolia cu Moastele Sf. Grigorie Palama. Cazare in Salonic.


Ziua 2 – 13.08 - Mic dejun. Thessaloniki – Ioannina – Igoumenitsa. Trecem cu ferryboat-ul in Corfu. Ne vom inchina la Moastele Sf. Spiridon si ale Sf. Imparatese Teodora.  Cazare in zona Corfu/Igoumenitsa.   


Ziua 3 – 14.08 - Mic dejun. Plecare spre Insula Kefalonia – Igoumenitsa – Preveza. Traversam tunelul subteran de la Preveza care leaga continentul de Insula Lefkada. Traversare  cu ferryboat-ul spre Lefkada – Kefalonia. Vizitam Manastirea Maicii Domnului din Markopoulos cu icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului careia i se inchina serpii.  Cazare in Kefalonia.


Ziua 4 – 15.08 - Mic dejun. Participam la procesiunea de hramul  Sf. Gherasim izgonitorul de demoni, dezlegator de farmece si vraji, vizitam manastirea Sf. Gherasim (Sfintele Moaste). Cazare in Kefalonia.

Ziua 5 – 16.08 - Mic dejun. Plecare spre Peloponez unde vom vizita biserica Sf. Teodora de la Vastas. Apoi ne indreptam spre inca un loc binecuvantat - Manastirea cu hramul Adormirea Maicii Domnului din Malevi - cu icoana facatoare de minuni pictata de Sf. Evanghelist Luca. Cazare in Manastirea Malevi: apartamente pentru 4 persoane cu cate 2 camere si baie comuna.


Ziua  6 - 17.08 – Plecare dimineata din Malevi cu oprire la Canalul Corint - locul unde a predicat Sf. Apostol Pavel. Ne continuam drumul spre portul Pireu, de unde trecem cu ferryboat-ul in Insula Eghina. Ne inchinam la Manastirea cu moastele Sf. Nectarie Taumaturgul - izbavitorul de cancer, unde vom asculta "ecoul batailor inimii" si ne vom inchina la capul Sf. Nectarie. Cazare in Atena.


Ziua 7 – 18.08 - Mic dejun. Vizitam si ne inchinam la moastele intregi ale celor 2 mari sfinti vindecatori, Sf. Efrem cel Nou - Nea Makri, martirizat la 5 mai 1426, descoperit in 1993 de catre Maica Macaria si canonizat in 2011. Tot aici se afla dudul unde a fost ucis Sf. Efrem, precum si mormantul Maicii Macaria. Ne indreptam apoi spre insula Evia unde ne vom inchina la biserica cu moastele Sf. Ioan Rusul.


Ziua 8 – 19.08 - Mic dejun. Timp liber. Plaja. Vizita la Sf. David care a intrat in icoana, Sf. Ioan Botezatorul si staretul Iakobos. Cazare in Insula Evia.


Ziua 9 – 20.08 – Mic dejun. Plecare spre Bucuresti. Vizitam pe drum manastirea Kato Xenia care adaposteste doua parti din Braul Maicii Domnului. Vizitam si ne inchinam la Manastirea Sf. Dionisie – pe Muntele Olimp. Ne continuam drumul spre casa Sosire in Bucuresti.


In cadrul pelerinajului vom face impreuna exercitii si meditatii spirituale cu energii divine de pregatire, conectare si integrare a energiilor de vindecare  si a  darurilor spirituale primite ca grup si in mod personal la acest drum binecuvantat.


Pachetul de servicii include:

• transport autocar modern cu climatizare clasificat 3* (aer conditionat);

•  6 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 2*/3*

•  1 noapte cazare Manastirea Malevi - fara mic dejun - apt. 4 pers. cu baie comuna

• taxele pentru turisti si autocar pentru 7 traversari pe ferryboat!


Pachetul de servicii nu include:

•  cheltuieli personale

•  asigurarea medicala turistica


Pret: 510 Euro. Pretul este calculat la un numar minim de 40 de persoane.

Avansul de 250 Euro este necesar pana pe data de 20 Iulie.

Restul de plata – pana la data de 30 Iulie.


Acte necesare: Carte de Identitate sau Pasaport valabil.


Nota: Agentia isi rezerva dreptul de a face unele mici schimbari de traseu si cazari, dar care insa nu afecteaza cu nimic pretul si programul turistic. Schimbarile vor fi comunicate si supuse aprobarii responsabilului de grup in timp util inainte de efectuarea lor.

Pentru inscriere:

Liliana Stanciu  sau Daniela Nistor

Mobil:  0731346579 ,email: lstanciu99@gmail.com
===============================================================


PELERINAJ DE SUFLET
- Medugorje si Italia -
condus de
DANIELA LUCIA NISTOR
23 Iunie – 5 Iulie 2013
Pelerinajul este o cale unica si miraculoasa de a ne reconecta la adevarul interior, la divinitate si la energiile momentului pentru a creea transformarea pe care sufletul nostru o doreste.

 Primul meu pelerinaj la Medugorje mi-a schimbat total viata, astfel incat fiinta mea a ajuns sa tanjasca dupa conexia divina si dupa starea de miracol care sunt unice pelerinajului. Am capatat atunci darul de mesager divin de la Maica Domnului intr-o viziune de neuitat.

Experienta si mesajele primite atunci sunt parte din cartea mea “Mesajul luminii pentru Romani”. De atunci, am trait mereu cu fascinatia si dorul pelerinajelor si am condus cateva grupuri de pelerinaj in Grecia, Israel, Spania-Compostela si la Medugorje.

Medugorje (Bosnia Hercegovina) este unul din locurile unice in lume in care apare Fecioara Maria, oferind mesaje, viziuni si vindecari. Medugorje este un loc binecuvantat, un vortex energetic de vindecare care inlesneste primirea si cresterea darurilor noastre spirituale sufletului.  Iata ce au avut de spus cativa dintre participantii la pelerinajele spirituale din anii trecuti:

“Toata lumea ma gaseste schimbata si ma intreaba unde am fost.” - SD, Suceava

Dupa Medjugorje am avut un an extraordinar plin de sincronicitati fericite si realizari minunate.” -IC, Bucuresti

Dupa pelerinaj si curs am inceput sa vizualizez aura si sa comunic cu ingerii”  - Dr. AA, Deva

Acest pelerinaj este implinirea unui vis de o viata. L-am dorit si pentru depasirea unor frici si pentru restabilirea echilibrului aici am obtinut rezultate peste asteptari, sunt linistita, ma simt iubita si pot oferi iubire si ptr asta iti multumesc tie si dl Iisus care mi-a vindecat inima.” - OD, Predeal

 
“Isus, induiosat un pic, a coborat pacea si in sufletul meu, iar Maicuta Sfanta m-a binecuvantat: “fii in pace si FII, fii fericita!” Am convingerea ca darul pe care l-am primit acolo il voi purta cu mine toata viata si va fi refugiul meu in momentele de cumpana.” - AG, Bucuresti

“Cred ca multi avem in noi amprenta energetica si de vibratie a SfanteiFecioare, iar acum am putut sa o amplificam. Toata dragostea si gandurile mele bune.” SS, Breaza

“Dupa pelerinajul la Medugorje m-am casatorit si am emigrat in Canada.” GT, Montreal

                                                                                        
Calatoria din acest an ne duce de la Medugorje mai departe in Italia, la Roma si Vatican si in locurile binecuvantate ale Sfantului Anton de Padova, Sfantului Francisc de Asissi, Sfantului Nicolae, Sfantului Petru, si altii. Tema acestui pelerinaj este:

Vindecarea si evolutia spirituala prin energiile divine ale Fecioarei Maria si ale Sfintilor”

Vom face meditatii de conectare la sfintii locului de la obiectivele religioase si vom face meditatii, rugaciuni si exercitii spirituale pe tot parcursul drumului. Vom cere si vom primi initieri si daruri divine potrivite misiunii de viata a fiecaruia dintre noi.

Beneficiile acestui pelerinaj: Veti trai purificari energetice, clarificari mentale; veti experimenta o crestere a frecventei proprii;  vi se vor deschide daruri extrasenzorile;  connectare profunda si autentica la Divin; o crestere a bucuriei de viata, a pacii si a armoniei interioare.

Va rugam sa aveti caiet si creion pentru a nota mesajele, informatiile si semnele primite pe drum.

GHID SPIRITUAL:   Daniela Lucia Nistor

ITINERARIU:   Bucuresti - Belgrad – Medjugorje – Padova – Assisi – Roma – Bari – Dubrovnik – Bucuresti
Ziua 1 – 23.06  BUCURESTI – BELGRAD
Vom pleca din Bucuresti la ora 6:00 din fata Atheneului Roman spre Belgrad, unde ne vom caza la un hotel de 3* in jurul orei 16:00;
In Belgrad vom face un tur de oras si vom vizita catedrala Sf. Sava, cea mai mare catedrala ortodoxa din Europa.

Ziua 2 – 24.06  BELGRAD – MEDUGORJE
La ora 8:00 dimineata vom pleca spre Medjugorje, unde ne vom caza la pensiune in jurul orei 22:00.


Ziua 3 – 25.06  MEDUGORJEDimineata plecam la slujba de dimineata in Catedrala Sfatului Iacob unde au avut loc aparitiile Maicii Domnului si apoi urcam pe Muntele Krizevac, drum de urcus mediu care este efectuat si de catre unii oameni in virsta de peste 70 de ani. Acolo ne vom ruga individual si vom face meditatii de vindecare si conectare la Maica Domnului.
Seara vom participa  la slujbele din biserica care sunt tinute in citeva limbi internationale.Ziua 4 – 26.06  MEDUGORJE


Dimineata plecam la slujba de dimineata in Catedrala Sfatului Iacob unde au avut loc aparitiile Maicii Domnului si  apoi urcam pe colina Aparitiilor, loc renumit pentru Aparitiile Maicii  Domnului unde inca au loc videcari si aparitii publice si individuale ale Fecioarei. Acolo ne vom ruga individual si vom face meditatii de conectare la misiunea vietii noastre si activarea ei cu ajutorul energiilor  Maicii Domnului. Vom vizita complexul Cenacollo si celelalte locuri spirituale importante din zona catedralei
Seara vom participa la slujbele din biserica care sunt tinute in citeva limbi internationale.

Ziua 5 – 27.06  MEDUGORJE – PADOVA
Plecam spre Padova la ora 8:00, vom ajunge si ne vom caza la un hotel de 3*  in jurul orei 22:00.

Ziua 6 – 28.06  PADOVA
Dimineata si in cursul zilei: Vom celebra Sf Liturghie în Capela Bazilicii Sf Anton, apoi vom vizita Bazilica si locul unde este inmormantat Sf. Anton de Padova unul dintre cei mai venerati sfinti din Italia. Deasemenea vom vizita Cappella degli Scrovegni, Piazza della Frutta dar si alte obiective interesante.
Seara: Program de voie, de cumparaturi, etc.

Ziua 7 – 29.06  PADOVA – ASSISI
Plecam spre Assisi la ora 8:00 unde ne vom caza la un  hotel de 3* in jurul orei 14:00
Aici ne vom conecta si vom medita impreuna cerand binecuvantare si cresterea capacitatii de acceptare proprie si a celorlalti, calitati pe care Sfantul le-a manifestata pe deplin de-a lungul vietii lui. Vom asista la  liturghie  într-una din capelele Bazilicii Sf Francisc, vom vizită Bazilică Sf Francisc, Santa Maria degli Angeli, Bazilica Sf Clara si Oratoriul Pelerinilor cat si  alte boiective spirituale si turistice din oras.

Ziua 8 – 30.06   ASSISI – ROMA
Plecam spre Roma la ora 8:00, ne vom caza la un hotel de 3* in jurul orei 12:00.
Vom vizita Bazilica Sf Maria cea Mare, Bazilica Sf Ioan, Bazilica Sf Laurentiu in afara zidurilor, Bazilica si Catacombele Sf Sebastian, Bazilica Sf Petru, Piata Sf Petru, Fontana di Trevi, Piazza di Spagna, Pantheonul, Columna lui Traian, Forumul Roman dar si alte locuri minunate.

Ziua 9 – 01.07  VATICAN
Aceasta zi este dedicata vizitarii Vaticanului.
Vom vizita Catedrala Sf Petru, muzeele Vaticanului printre care Muzeul Artei Religioase Moderne, Muzeul de istorie si celebra Capela Sixtina. Ne vom inchina la grota unde sunt igropati Sf Petru si alti Papi.

Ziua 10 – 02.07   ROMA - BARI
Plecam spre Bari la ora 8:00 si ajungem la Bari in jurul orei 14:00
In Bari, vom vizita Bazilica Sf Nicolae, cu mormantul acestuia, localitatea Capurso cu Catedrala Santa Maria del Pozzo, locul unde se oficiau slujbele, in vecinatate cu Capela del Pozzo. (Capela putzului), unde se afla si izvorul vindecator. Sfantul Nicolae este  un Sfant al minunilor care ocroteste familia si iubirea si vom cere aici vindecarea relatiilor din viata noastra. Imbarcare pe Ferry-Boat ora 22:00 unde avem cazare.

Ziua 11 – 03.07  DUBROVNIK
Debarcare Dubrovnik, cazare hotel 3* in jurul orei 9:00
Aici vom vizita orasul si Manastirea Franciscana, una dintre cele mai frumoase din Europa. Si ne vom relaxa intr-o dupa-masa de voie in acest oras numit Perla Adriaticii.

Ziua 12 – 04.07  DUBROVNIK – DROBETA TURNU SEVERIN
Plecare spre Drobeta Turnu Severin la ora 10:00 si ajungem in jurul orei 22:00; aici avem cazare la hotel de 3*.

ZIUA 13 – 05.07: DROBETA TURNU SEVERIN – BUCURESTI
Plecarea spre Bucuresti este la ora 10:00 si vom ajunge in jurul orei 15:00.

* * *

PRET:   650 euro / persoana in camere dubla
           225 euro / persoana supliment camera single
Aceste preturi sunt garantate pentru un numar minim de 40 de persoane.

Pachetul de servicii INCLUDE:
- transport cu autocar modern cu aer conditionat
- 8 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 3*
- 3 nopti cazare cu mic dejun in pensiune la Medjugorje
- 1 noapte cazare cu mic dejun pe Ferry-Boat in cabina cu 2 paturi
- vizitele la obiectivele turistice specificate in program
- taxe autostrada
- taxele pentru turisti pentru ferry Bari – Dubrovnik
- cursul spiritual si expertiza mea spirituala de-a lungul pelerinajului;

NU SUNT INCLUSE:
-  asigurare medicală (aprox. 35 Ron/persoana – obligatorie)
-  intrările la obiectivele turistice


Avansul de 300 euro pentru rezervarea excursiei trebuie platit pana la data de 23 Aprilie 2013. Restul de bani trebuie achitat pana la data de 23 Mai 2013.  Datorita restrictiilor impuse de agentia de turism organizatoare, neincadrarea in aceste termene nu poate garanta participarea. 

Va rog ajutati la difuzarea invitatiei ca sa putem beneficia de pretul convenabil pentru 40 persoane.

Pentru informatii detaliate si pentru inscriere, va rugam contactati pe:

Alexandra Ghita:          Mobil:  0734 111 555
(contact preferat)           email:  alexandraghita@yahoo.com;
sau
Daniela Lucia Nistor:    email:   danilun2006@gmail.com
Va astept cu drag ca mergand impreuna in acest pelerinaj sa ne reconectam la starea de miracol si sa ajutam prin vindecare proprie si ridicare de constiinta, la vindecarea intregii planete.

Acest pelerinaj mi-a fost cerut de Maica Domnului, de Sfantul Anton si de Sfantul Francisc si face parte din misiunea mea de viata. Va rog sa ma ajutati la transmiterea invitatiei prietenilor vostri si in alte grupuri spirituale.

Fiti binecuvantati si sustinuti mereu de iubirea Mamei Divine.

Daniela Nistor

www.MesajulLuminii.ro
mesajulluminii.ro/
mesajul-luminii.blogspot.com
www.facebook.com/DanielaLuciaNistor
www.facebook.com/PelerinajeleLuminiiRO 


Completare de ultima ora:


Va anunt cu bucurie ca la cererea voastra, am adaugat in  traseul
pelerinajului o vizita in Cascia - unde se afla moastele integrale ale
sfintei Rita - patroana cauzelor imposible - si la Loretto - unde se afla
casa in care a locuit Fecioara Maria - pentru un adaos de doar 10 Euro.
De asemenea, inscrierea in pelerinaj s-a prelungit pana pe data de 23 Mai.
Va astept cu drag!
 

===============================================================

 PELERINAJ IN TURCIA “Circuitul de aur “ intre 6-16 Iunie

 
Acesta este un pelerinaj care tese impreuna spiritualitatea, istoria si turismul.
 
Eu sunt invitata ca ghid spiritual de C.E.D.A si voi face conectari si initeri cu energiile Maicii Domnului si cu alte energii divine feminine.
 
Ziua 1 / 06.06.2013
Intalnire la Aeroportul International Otopeni la ora 04.30 urmand sa aterizam la Istambul la ora 07.30, unde ne cazam la un hotel de 4 stele. Istanbul , numit in antichitate Byzantion, apoi Constantinopol, este singurul megalopolis din lume intins pe doua continente. Pentru a profita din plin de aceasta zi, de la aeroport, autocarul ne va duce la Biserica Vlaherne. Se spune ca in anul 911, atunci cand orasul Constantinopole era asediat si oamenii se rugau in biserica, Maica Domnului ar fi raspuns acestor rugi: a intrat prin usile bisericii, impreuna cu Sf. Ioan Botezatorul si Sf. Ioan Teologul si a intins peste credinciosi Cinstitul Acoperamant (panza cu care isi acoperea capul). Ne vom indrepta apoi spre Sultanahmet sau Orasul Vechi unde vom vizita Haghia Sofia. Sfanta Sofia a fost timp de peste noua secole simbolul ortodoxismului, fiind considerata pe drept cuvant o bijuterie a artei murale bizantine. Fata in fata cu ea se afla Moscheea Albastra, cea mai mare si mai impresionanta moschee din Istambul. Periplul nostru va continua cu Palatul Topkapi, resedinta sultanilor vreme de aproape patru secole. In jurul pranzului ne vom caza la hotelul de 4*, aflat in apropiere, iar dupa-amiaza ne vom plimba la Hipodrom, admirand: Obeliscul egiptean, Coloana sarpelui si Coloana lui Constantin Porfirogenetul. Ultimul obiectiv vizitat va fi Marele Bazar dupa care urmeaza un program de voie.

Ziua 2/07.06.2013
Dimineata vom fi condusi cu autocarul sa vizitam Palatul Dolmabahce, cel mai mare palat al Turciei, a carei constructie a costat echivalentul a 35 de tone de aur. Dupa-amiaza, optional, putem face o croaziera pe Bosfor (cost 25 euro) sau o vizita la Bazarul Egiptean (Bazarul de mirodenii.

Ziua 3/08.06.2013
Este ziua in care vom vizita Biserica Cisterna sau Palatul Scufundat. Pe insula Bykada din Marea Marmara, vom vizita biserica si manastirea Ayia Yorgi, biserica Ayios Dimitrios si moscheea Hamidiye. Bykada a fost loc de exil pentru mai multe printese bizantine si loc de refugiu pentru Leon Trotsky timp de 4 ani. Seara program liber.

Ziua 4/08.06.2013
Plecam la 7.30 spre Anatolia Centrala. Vom ajunge la Kayseri dupa un zbor scurt iar de acolo ne vom indrepta spre Urgup, oras din regiunea Cappadocia - declarata de UNESCO patrimoniu natural al Terrei - unde ne vom caza. Plimbarea in Valea Dervent va fi urmata de o vizita la Muzeul in aer liber Zelve. La urmatoarea oprire, Pasabaglari, vom admira conurile modelate spectaculos in tuf vulcanic dupa care ne vom continua calatoria spre Avanos - localitate cunoscuta pentru ceramica sa - situata pe malurile raului rosu Kizilirmak, denumire data de culorea argilei bogate in oxizi de fier. Luam pranzul intr-un restaurant tipic zonei, aflat in stanca, iar dupa aceea vom vizita bisericile din Cavusin. In Muzeul National in aer liber din Goreme, vom gasi un complex monahal sapat in piatra unde s-au refugiat crestinii persecutati de romani. Se spune ca in zona ar fi peste 365 de lacasuri de cult, cate unul pentru fiecare zi a anului, dintre care se viziteaza aproximativ 30. Vom termina acest tur la castelul Uchisar, situat in cel mai inalt punct din Cappadocia .

Ziua 5/09.06.2013
Aceasta zi ne va permite vizitarea orasului antic subteran Derinkuyu, construit pe mai mult de 8 nivele pana la o adancime de aproximativ 85 metri. Dupa-amiaza vom vizita orasul Urgup, localitate celebra pentru hotelurile in piatra, vinuri si covoarele lucrate manual. Pentru cei care doresc, vom incheia ziua cu un spectacol al dervisilor rotitori. Dansul unui dervis nu este un dans obisnuit. Simbol al traditiei sufi acesta este un dans mistic, un ritual barbatesc, menit sa atinga o anume stare a mintii. Spectacolul costa aproximativ 40 euro.

Ziua 6/10.06.2013
Pentru cei care isi doresc sa vada Cappadocia de sus, plimbarea cu balonul le va dezvalui peisajul de vis, parca nepamantean, chiar la rasarit de soare. Costul plimbarii poate varia in functie de numarul participantilor, intre 85-110 euro. Vom vizita apoi Valea Ihlara, canion format langa muntii vulcanici Hasan si Melendiz ce adaposteste cele mai multe dintre bisericile rupestre, decorate cu fresca. Printre cele mai cunoscute amintim Biserica Kokar - Biserica urat mirositoare, Biserica Purenli Seki Biserica cu terasa, Biserica Agac Alti Biserica de sub copac.
Pe drum vom opri la Nar Golu, lac format intr-un crater, pentru ca seara sa ne intoarcem la timp pentru a cina la hotelul de 4* unde suntem cazati.

Ziua 7/11.06.2013-miercuri
Ne vom desparti de Cappadocia, indreptandu-ne spre Antalya . Ne oprim la Side si vizitam ruinele unui teatru roman, bai, apeducte, un nymphaeum, o poarta monumentala, o biserica bizantina si cele trei temple ale lui Dyonisus, Apollo si Artemis. Ne vom continua calatoria spre orasul antic Aspendos, in care vizitam unul dintre cele mai bine conservate amfiteatre romane din lume. Printre ruinele de la Aspendos pot fi vizitate o basilica, o agora, un nymphaeum, un bouleuterion (consiliu), si apeducte romane. Orasul statiune Antalya isi intampina vizitatorii cu bogate vestigii istorice: centrul istoric Kaleii, zidurile orasului, Poarta lui Adrian, Turnul cu Ceas, Moscheea Tekeli Mehmet Pasa, Minaretul Kesik si Minaretul Yivli. Cazarea si cina vor fi in Antalya , la un hotel de 5*.

Ziua 8/12.06.2013
Parasim Antalya indreptandu-ne spre Kas. Prima oprire este la Myra , care in vremurile crestine timpurii a fost metropola din Licia. Teatrul din Myra este inca bine pastrat, iar la vest de el se afla doua necropole, ce contin morminte sapate in piatra. Cel mai cunoscut aspect legat de Myra tine de minunile si blandetea Sfantului Nicolae, arhiepiscop al acestui oras in secolul al IV-lea. Biserica Sfantului Nicolae se afla la 2 kilometri distanta de orasul Demre. In biserica putem admira scaunul episcopal, peretii care inca mai pastreaza din picturile originale, podeaua din mozaic de marmura colorata si sarcofagul din marmura in care au fost tinute initial moastele sfantului, furate mai apoi in anul 1087 si duse in catedrala orasului Bari. Urmatorul popas este la Patara, unul dintre cele mai importante porturi din vechea Licie, renumit in antichitate pentru templul si oracolul lui Apollo, fiind mentionat si in Noul Testament ca locul unde Pavel din Tars si Luca au schimbat navele. Plaja din Patara este superba, una dintre cele mai lungi si largi din zona. Vom innopta la un cochet hotel din Kas, unde vom cina.

Ziua 9/13.06.2013
In aceasta dimineata, foarte devreme, vom pleca catre Kusadasi. Vom parcurge cei 515 km spre Kusadasi cu un mic ocol pentru a ajunge la Aphrodisias si alte doua obiective importante, Didim si Milet. La Aphrodisias se pot vizita ruinele Templului Afroditei, cu monumentala poarta Tetrapylon, Baile lui Hadrian, Portico-ul lui Tiberiu, teatrul Odeon, Palatul Episcopal si cea mai recenta descoperire, Sebasteion, Templul lui August. Vom continua drumul spre Didyma, locas de cult cunoscut ca sanctuar si oracol al zeului Apollo. Vom vizita si Milet, considerat a fi locul de bastina a lui Thales, parintele stiintelor. Printre bogatele vestigii istorice ale orasului se numara un amfiteatru din perioada elenistica, reconstruit de catre romani, zidurilor orasului cu Poarta Sacra, Agora sudica si cea nordica, ruinele Templului zeitei Atena, Bouleterionul, Stadionul si Baile Faustina, un nymphaeum dar si o biserica bizantina. Seara vom ajunge la Kusadasi unde ne vom caza la un hotel de 5*.

Ziua 10/14.06.2013
Dupa micul dejun vom pleca la Selcuk. Principala atractie aflata la marginea orasului este de fapt orasul antic Efes, centru al crestinismului timpuriu, azi aflat in ruina. In situl arheologic din Efes, vom vedea templul lui Artemis, considerat la acea vreme unul din cele sapte minuni ale lumii. Vom vizita Teatrul, Agora, Forumul, Odeonul sau Teatrul mic, Biblioteca lui Celsius, Templul lui Adrian, Lupanarul, Fantana lui Traian, Templul lui Domitian, Calea de marmura si Calea Arcadiana. Vestigiu important al crestinismului este Biserica Fecioarei Maria, numita Biserica Dubla sau a Consiliului. La cativa kilometri de sit se afla si Casa Fecioarei, locul in care Fecioara Maria si-a petrecut ultimii ani ai vietii pamantesti, loc cinstit atat de catre crestini cat si de catre musulmani. In Selcuk se afla si ruinele Bisericii Sfantul Ioan Teologul, Cetatea Selcuk Moscheea Isabey si Museul Efes. Dupa-amiaza tarziu, ne reintoarcem in Kusadasi, un oras-port la Marea Egee, dar si o importanta statiune din regiunea Aydin, cu clima mediteraneeana, rasfatata de razele soarelui timp de 300 zile pe an. Cei interesati vor putea vizita un hamam, unde se vor putea relaxa intr-o maniera traditionala, pentru un tarif de aproximativ 25 de euro. Cina se va lua in acelasi hotel de 5* din Kusadasi.

Ziua 11/15.06.2013
In aceasta ultima zi fiecare isi poate organiza programul, pe cont propriu. Propunerea noastra este de-a profita de plaja cu nisip fin, de-a face baie in apa limpede a marii, eventual la rasarit de soare. Tot la Kusadasi ne vom incheia calatoria cu un mini-workshop in natura sustinut de Daniela Lucia Nistor, pentru integrarea energiilor si a darurilor primite in acest pelerinaj. Energia Fecioarei Maria ne va fi invaluit si binecuvantat inca din prima zi, la biserica Vlaherne, pentru ca, in final, sa o reintalnim pregnant la Efes, unde vom fi fost primiti de Sfanta Fecioara chiar in casa Ei, acolo unde a trait ultimii sai ani de viata. Dupa ora 16.30 plecarea spre Bucuresti.
 
Plata avansului pentru acest pelerinaj este urgenta pina pe 1 Mai pentru rezervarea biletelor de avion.

C.E.D.A - Centrul de Educatie si Dezvoltare prin Autocunoastere
e-mail: ceda@centruleda.ro sau telefon: 40728 101 860, 40728 101 854, 4 031 805 60 55.
Website: www.centruleda.ro


Daniela
http://mesajulluminii.ro/
http://mesajul-luminii.blogspot.com
http://www.facebook.com/DanielaLuciaNistor
http://www.facebook.com/PelerinajeleLuminiiRO===================================================


SEMINAR SPIRITUAL SI PELERINAJ DE “CUNOASTERE DE SINE SI REACTIVAREA DIVINULUI INTERIOR “ SANTIAGO DE COMPOSTELA, SPANIA, 02-12 OCTOMBRIE 2012

CU DANIELA LUCIA NISTORIn acest pelerinaj pe Camino - drum sacru ce duce la mormantul Sf. Apostol Iacob care a crestinat Spania - vom parcurge pe jos ultima parte (cca. 100 km) a Camino Frances de la Sarria la Compostela care duce deasemeni, la recunoasterea oficiala a statutului de pelerin.

Vom sarbatori incheierea acestui drum de 5 zile cu slujba pelerinilor in Catedrala Sfantul Iacob din Santiago de Compostela unde ne vom inchina la moastele Sf. Iacob si la statui, icoane si alte obiecte de putere.

In ziua urmatoare vom merge cu un autocar special inchiriat la Fistera, pe malul oceanului pentru ceremonialul de inchidere al pelerinajului care are loc la apusul soarelui.

La Santiago de Compostela voi incheia cursul de “Cunoasterea de sine si reactivarea divinului interior” care va fi inceput la Bucuresti inaintea plecarii noastre - curs cu energii divine de cunostere de sine si de cresterea vibratiei si armoniei interioare.

De-a lungul drumului si in cadrul cursului vom lucra cu rugaciuni, mantre si exercitii de eliberare de preconceptii, dureri si iluzii, pentru vindecarea si revelarea sinelui nostru autentic.

Acest pelerinaj este un drum de suflet plin de miracole si aventuri spirituale care este batut de pelerini de peste 1000 de ani si care a transformat viata a milioane de oameni (din 1987 peste 1.500.000 de pelerini au mers pe Camino) printre care se numara Sf. Francisc, el Cid, Paulo Coelho si multi altii.

Mesajul Sfantului Apostol Iacob primit de mine pentru acest pelerinaj este o invitatie plina de dragoste:

“Va invit pe drumul meu de lumina. Conectati-va la puterea si iubirea mea pentru a depasi toate obstacolele si indoilelile dintre voi si calea mea.  Eu va astept cu multe daruri de intelepciune, adevar si iubire.”
Sf. Iacob - apostol si ocrotitor al pelerinilor si al Drumului

Programul nostru este urmatorul:
Pelerinajul nostru va dura 11 zile si va  avea loc in perioada 2 -12 Octombrie.
 - 2 octombrie 
Plecam din Bucuresti cu avionul la Madrid. De la aeroport din Madrid vom merge cu autobus charter la Sarria unde innoptam.
 - 3 -7 Octombrie 
Incepem pelerinajul - in jur de 100 de km de mers pe jos, cca. 20 km pe zi. Traseul este de dificultate medie si este parcurs chiar si de unii oameni in varsta. Pe Camino vom innopta la pensiuni si hanuri (albergo) special amenajate pentru pelerini.
 - 8 Octombrie
Ajungem la Santiago in jurul orei pranzului, mergand direct la slujba pelerinilor de la Catedrala.  Ne vom lua apoi certificatele de pelerin pe baza carnetelor de pelerini stampilate la toate popasurile de pe drum.
-  9 Octombrie
Calatorim cu un autobuz charter la Fistera, considerat candva locul unde se sfarsea lumea, pentru ceremonia de sfarsit de pelerinaj.
 -10 Octombrie  
Zi de curs spiritual cand voi sustine partea a doua a cursului de ”Cunoasterea de sine si reactivarea divinului interior” care va fi inceput la Bucuresti inaintea plecarii noastre.
 - 11 Octombrie 
Zi de voie in Santiago unde sunt multe muzee interesante si atractii turistice; vom putea revizita catedrala atat ziua cat si noaptea (splendid luminata) pentru a ne ruga, medita si reculege.
 - 12 Octombrie
Plecam cu autobuz charter la Madrid de unde vom lua avionul catre Bucuresti.

Costul excursiei este de Eur 650 pentru un grup de 25 de persoane. Pretul include:

- bilet de avion Bucuresti - Madrid - Bucuresti
- transport Madrid –Sarria- Madrid
- transport Santiago de Compostela- Finisterre- Santiago de Compostela
- 1 noapte cazare Sarria
- 4 nopti cazare la Santiago de Compostela
- taxele de aeroport
- cursul spiritual si expertiza mea spirituala de a lungul pelerinajului

Pretul nu include :

- asigurarea medical (aprox. 35 RON obligatorie)
- cazarea la pensiunile din timpul pelerinajului care costa in jur de 5-10 Euro pe noapte

Este obligatoriu sa aveti un pasaport valabil pe 6 luni de zile de la data plecarii in pelerinaj si asigurare medicala pe durata voiajului.

Avansul de Eur 300 pentru rezervarea excursiei (avion, hotel, etc.) trebuie primit pana la data de 25 iulie.

Restul de bani (care variaza in functie de numarul participantilor) trebuie achitat neaparat pana la data de 30 August.  Datorita restrictiilor impuse de agentiile de turism organizatoare, neincadrarea in aceste termene nu poate garanta participarea.

Pentru informatii detaliate si pentru inscriere va rugam contactati pe Dna. Mihaela Badea:
tel: 0749108058
e-mail:
mihaela_teo80@yahoo.com

sau website-ul meu www.MesajulLuminii.ro

Iata ce au spus cativa dintre participantii la pelerinajele spirituale din anii trecuti:

“Rezultatele mele  au fost mult peste asteptari .Dupa venirea din pelerinaj  am primit mai multe visuri initiatice pline de simboluri care mi-au activate interesul si o intelegere puternica a divinului in viata mea.’
CP - Piatra Neamt
“Dupa pelerinaj si curs am inceput sa vizualizez aura si sa comunic cu ingerii.”
AA - Deva
“Toata lumea ma gaseste schimbata si ma intreaba unde am fost.”
SD - Suceava

“Eu am fost printre putini care nu au primit mesaje divine dar am avut o stare de bucurie ce nu am avut-o din copilarie si cei din jurul meu mi-au spus ca se simt linga mine ca langa un copil.”
MB - Bucuresti

“Cred ca multi avem in noi amprenta energetica si de vibratie a Sfantei Fecioare, iar acum am putut sa o amplificam. Toata dragostea si gandurile mele bune.”
SS - Breaza

“Viata mea s-a transformat intr-un mod miraculous dupa pelerinaj.”
GC - Constanta
“In Israel l-am regasit pe Isus si mergind pe drumul crucii am primit mesajul “De ce ma cautati printre pietre printre cei morti? Eu sunt viu si traiesc in inimi.”
LM - Bucuresti
“El Camino de Santiago de Compostela! Daniela, iata o veste minunata, pe langa toate ce ni le transmiti!  Astept cu nerabdare sa ne intalnim si in acest  pelerinaj! Dumnezeu sa te ocroteasca, sa te ajute si sa te inspire cu binecuvantarea sa!”
EM – Calarasi


Vom parcurge acest drum sacru la invitatia Sf. Iacob pentru a ne vindeca la nivel adanc si a ne reuni cu sinele nostru divin.  Anul 2012, an al Dragonului in cultura chineza, este un an de transformari extraordinare – fara precedent in istoria omenirii si acest pelerinaj aduce cresterea iubirii de sine, conectarea cu divinul si ne pregateste pentru schimbarile planetare care vor urma in curand.

Va astept cu drag sa mergem impreuna in acest pelerinaj, sa ne reconectam la starea de miracol si la sacralitatea acestui drum si sa ajutam prin vindecare proprie si ridicare de constinta la vindecarea intregii planete.

Efectuarea acestui pelerinaj mi-a fost ceruta de Maica Domnului si Sfantul Apostol Iacob si face parte din misiunea mea de viata, asa ca va rog sa ma ajutati la transmiterea informatiei prietenilor vostri si in alte grupuri spirituale.

Fiti binecuvantati de iubirea Mamei Divine si a domnului Iisus.

Daniela Lucia Nistor 


===============================================================


 
SEMINAR SPIRITUAL SI PELERINAJ DE CONECTARE DIVINA SI VINDECARE
CU ENERGIILE TATALUI DIVIN SI ALE SFINTILOR

GRECIA 20 - 28 MARTIE 2012

 
Grecia este o tara sacra de mare putere energetica, un leagan de civilizatii si un model de credinta.


Scopul acestui pelerinaj facut la invitatia Sfintului Spiridon este de introspectie personala, vindecare si evolutie prin conectarea la energiile sfintilor, atat de pregnante in Grecia:  ”Dragi suflete,

Eu sunt Sfantul Spiridon. Eu sunt un sfant al iubirii de oameni si al miracolelor.


Cand sunteti in nevoie amintiti-va de mine si rugati-va mie sa va dau putere, rabdare si daruri de izbanda.


Va astept in locurile mele pentru binecuvantare si ocrotire.”In aceasta calatorie sacra vom face turul celor mai importante asezaminte de cult care contin moaste si icoane aducatoare de har si vindecare si vom vizita locurile binecuvantate legate de energiile Maicii Domnului, ale sfintilor Spiridon, Nectarie, Teodora, ale apostolului Andrei si multi altii.

Vom face impreuna un curs spiritual de vindecare si initiere cu energiile lor divine de vindecare si vom lucra prin exercitii, rugaciuni si meditatii cu energii divine pentru purificare interioara, pentru iertare si vindecare personala, a neamului si a tarii atat in cadrul cursului, cat si pe parcursul intregului pelerinaj. Voi atribui zilnic exercitii de contemplare si rugaciuni personale care vor fi discutate, explicate si integrate pe parcursul pelerinajului.


Programul este urmatorul:

20 Martie  - Orele 06:30 Plecare din Bucureşti (platoul de la baza aleii care urcă spre Patriarhie) pe traseul: Giurgiu-Russe-Sofia-Blagoevgrad-Thessaloniki.
Tur de oraş in Thessaloniki cu vizită la Biserica Sfântului Mare Mucenic Dimitrie Izvorâtorul de Mir (moaştele Sfântului Dimitrie şi Sfânta Anisia).

Cazare Hotel Anessis 3* (sau similar) în Thessaloniki.

21 Martie - Thessaloniki-Veria-Ioannina-Igoumenitsa-Kerkyra

Orele 08:00 Micul dejun - Dupa micul dejun plecare pentru vizitarea obiectivelor din
Thessaloniki: Biserica Sfânta Sofia cu moaştele Sfântului Vasile cel Nou Mărturisitorul, Sfântul Grigore Palama (moaştele la Mitropolia din Thessaloniki), Sfânta Teodora şi Sfântul David
(moaştele la Mănăstirea Sfânta Teodora), Biserica Sfântul Gheorghe – cea mai
veche biserică creştină din Grecia. Plecare spre Kerkyra. Îmbarcare pe ferryboat la Igoumenitsa. Sosire în Corfu. Plecare spre Benitses pentru cazare.

Cazare Hotel Corfu Maris 3* (sau similar) în Benitses

22 Martie - Kerkyra-Igoumenitsa-Arta-Agrinio-Rio-Patra-Kefalonia

Orele 07:00 - Dupa micul dejun plecare pentru vizitarea obiectivelor din Corfu:
Catedrala Sfântul Spiridon, Catedrala Sf. Împărătese Teodora, Mănăstirea Vlaherne,  Mănăstirea Pantokrator Roda şi Mănăstirea Paleokastrita (călugari).
Îmbarcare pe ferryboat pentru traversare inapoi la Igoumenitsa. Continuarea drumului catre Patra. Traversarea golfului Corint cu ferryboat catre Rio si continuarea drumului catre Patra pe coasta Nordica a Peloponezului. Vizită la Catedrala Apostolui Andrei. Dupa vizita la Moaştele Apostolului Andrei plecare spre portul Patra pentru traversarea în Insula Kefalonia. Sosire în Kefalonia si cazare în sudul insulei în localitatea Skala.

Cazare Hotel Anassa 3* (sau similar) în Skala

23 Martie - Kefalonia-Patra-Korint-Pireos-Aegina

Orele 07:00 mic dejun. - După micul dejun plecare pentru vizitarea obiectivelor din Insula Kefalonia: Mănăstirea Agia Marina din Markopoulo, Biserica Sfântul Gherasim din Omala cu Moaştele Sfântului (sub biserică se găseşte o peşteră construită de Sf.Gherasim si folosită ca loc de rugăciuni), Mănăstirea Maicii Domnului Agrilion, Mănăstirea Sfântul Apostol Andrei. După vizita în Insula Kefalonia plecare spre Portul Sami pentru trecerea în Peloponez şi continuarea drumului către Pireu. Traversarea pe ferryboat în Insula Aegina.

Cazare Hotel Xanthippi 2* (sau similar) în Souvala.

24 Martie - Aegina-Evia

Orele 07:00 mic dejun. Orele 07:30 plecare spre Mănăstirea Sfântului Nectarie. Apoi vizită la Templul Athena Afaia. După vizita în Insula Aegina se traversează în Portul Pireu, tur de oraş în Atena şi se continuă drumul către Insula Evia.

Cazare Hotel Angela 3* (sau similar) în Nea Artaki.

25 Martie - Evia-Glyfa-Almyros-Tembi-Larissa-Trikala-Kalampaka

Orele 07:00 mic dejun. Orele 07:30 plecare spre Prokopi pentru vizitarea Mănăstirii Sfântului
Ioan Rusul. După închinarea la moaştele sfântului ne vom îndrepta spre Mănăstirea
Cuviosului David, unde se află moaştele Cuviosului David și mormântul Fericitului Stareţ
Iacov Tsalikis. După vizitele din Insula Evia trecem pe ferryboat de la Agiokambos la Glyfa şi ne continuăm drumul spre Almyros pentru a vedea Mânăstirea Kato Xenia unde se află o bună parte din Brâul Maicii Domnului și icoana făcătoare de minuni “Maica Domnului Străina”. Dupa vizita la Mânăstirea Kato Xenia continuăm drumul către Tembi unde vizitam Biserica Agia Paraskevi (protectoarea ochilor şi a vederii). Ne intoarcem apoi catre Larissa si prin Trikala ajungem la Kalambaka.

Cazare Hotel Arsenis 3* (sau similar) în Kalambaka.

26 Martie - Kalambaka

Orele 08:00 mic dejun Kalambaka. Seminar orele 09:00 pana la 15:00 cu pauza de pranz de o jumatate de ora. La ora 15:30 plecarea spre Meteora unde vom vizita Meteora Mare.

Cazare Hotel Arsenis 3* (sau similar) în Kalambaka si cina festiva.

27 Martie - Kalampaka-Grevena-Ellispontos-Thessaloniki-Blagoevgrad-Sofia-Russe-Giurgiu-Bucuresti

Orele 06:30 mic dejun. Orele 07:00 plecare spre România.

 

Costul excursiei include:

- 7 nopţi cazare în hoteluri de 2*/3*
- 7 mic dejun + Cină festivă la Kalambaka (băuturile nu sunt incluse)
- curs spiritual cu Daniela Nistor
- ghid-însoţitor de grup român pe toată durata excursiei.
- trecerile pe ferryboat

Nu sunt incluse:

- asigurarea medicala obligatorie
- intrarea la Meteora si la alte obiective turistice cu intrare.

Este obligatoriu sa aveti un pasaport valabil pe 6 luni de zile de la data plecarii in pelerinaj si asigurare medicala.

Costul este de 400/persoana, pentru un grup de 40 de persoane.

Avansul de 200 pentru rezervarea excursiei (autocar, hotel, etc.) trebuie primit pana la data de 15 februarie. Restul (care variaza in functie de numarul participantilor) trebuie achitat neaparat pana la data de 29 Februarie. Este foarte important de respectat aceste terme pentru garantarea pelerinajului.

Pentru informatii detailate si pentru inscriere va rugam contactati pe:

Dna. Mihaela Badea
tel: 0749108058 sau 0723479227
e-mail: mihaela_teo80@yahoo.com


Iata ce au spus cativa dintre participantii la pelerinajele spirituale din anii trecuti:

“Toata lumea ma gaseste schimbata si ma intreaba unde am fost.”  
SD-Suceava

“Eu am fost printre putini care nu au primit mesaje divine dar am avut o stare de bucurie ce nu am avut-o din copilarie si cei din jurul meu mi-au spus ca se simt linga mine ca langa un copil.” MB-Bucuresti

“Iisus, induiosat un pic, a coborat pacea si in sufletul meu, iar Maicuta Sfanta m-a binecuvantat: fii in pace si FII, fii fericita! Am convingerea ca darul pe care l-am primit acolo il voi purta cu mine toata viata si va fi refugiul meu in momentele de cumpana.”
AG-Bucuresti

“Cred ca multi avem in noi amprenta energetica si de vibratie a Sfantei Fecioare, iar acum am putut sa o amplificam. Toata dragostea si gandurile mele bune.”
SS-Breaza

“Viata mea s-a transformat intr-un mod miraculous dupa pelerinaj.”
GC-Constanta

“In Israel l-am regasit pe Isus  si mergind pe drumul crucii am primit mesajul “De ce ma cautati printre pietre printre cei morti? Eu sunt viu si traiesc in inimi.”
LM- BucurestiVa astept cu drag in acest pelerinaj pentru a ne reconecta la starea de miracol si de a ajuta prin vindecare proprie si ridicare de constinta la vindecarea intregii planete.

Efectuarea acestui pelerinaj mi-a fost ceruta de Maica Domnului si de Sfintul Spiridon si face parte din misiunea mea de viata, asa ca va rog sa ma ajutati la transmiterea informatiei prietenilor vostri si altor grupuri spirituale. 

Fiti binecuvantati de iubirea Mamei Divine, a domnului Iisus, a tuturor Sfintilor si Arhanghelilor.


Daniela Lucia Nistor 
www.MesajulLuminii.ro

===============================================================SEMINAR SPIRITUAL SI PELERINAJ DE VINDECARE SI INITIERE CU ENERGIILE DOMNULUI IISUS IN ISRAEL 

SEPTEMBRIE 2011

Scopul acestui pelerinaj este intarirea credintei, a iubirii si a compasiunii folosind modelul Christic.


Israelul - Tara Sfanta este un loc sacru in se care intalnesc marile religii ale lumii. Pentru crestini insa este locul de miracol unde s-a nascut si a trait Fiul Divin, domnul Iisus Christos.

Pelerinajul nostru din acest an este o calatorie sacra in care vom lucra prin exercitii si meditatii cu energii divine pentru purificare interioara, pentru iertare si vindecare, atat in cadrul cursului spiritual ce-l vom tine acolo, cat si pe parcursul intregului pelerinaj.

Vor fi atribuite zilnic exercitii de contemplare si rugaciuni personale care vor fi discutate, explicate si integrate la sfarsitul zilei.

Se vor vizita locurile binecuvantate legate de viata Domnului Iisus, ale Maicii Domnului, sfantului Ioan si apostolului Petru si vom face impreuna un seminar de vindecare si initiere cu energiile Christice.

Programul pelerinajului este urmatorul:

18 Septembrie: Bucuresti Tel Aviv Jerusalem

Intlnire la aeroportul Otopeni cu reprezentantul agentiei la 08:40 AM cel tarziu.
10:40 AM decolare din Bucuresti - sosire Tel Aviv 13:15 PM.
Plecare spre Cetatea Ierusalimului pentru inchinare la Sf. Mormant, Piatra Ungerii si Golgota. In continuare se viziteaza Bazinele de la Bethesda.
Cina si cazare Bethlehem.

19 Septembrie: Jerusalem - Muntele Maslinilor - Bethlehem

Mic dejun.
Plecare si vizitarea: Biserica Sf. Ioan Boteztorul, Grota Pruncilor, Biserica Inaltarii Domnului la cer-Eleon; Biserica Tatal Nostru, unde Iisus i-a invatat pe ucenici cum sa se roage, Muntele Maslinilor, Biserica Maria Magdalena, Gradina Ghetsemani - locul unde Iisus obinuia sa se roage si unde a fost prins; Biserica Sfantului Mormant al Maicii Domnului; Valea Chedronului; Locul Judecatii de Apoi si Poarta de Aur, Relicva din Templul cel Sfant; Drumul Crucii cu cele 14 opriri; Biserica Sfintei Invieri cu Golgota; Piatra Ungerii; Sfantul Mormant si locul unde s-a aflat Sfanta Cruce.
Cina si cazare la Bethlehem sau Jerusalem.

20 Septembrie: Curs de vindecare si initiere si participare la Liturghia de la Sf. Mormant

Mic dejun.
Curs spiritual
Optional: Sf. Mormant cu participare la Sf. Liturghie, ora 00:00.
Cina si cazare Bethlehem sau Jerusalem.

21 Septembrie: Tiberias - Cana Galileei - Nazareth

Mic dejun.
Plecare spre: Tiberias cu oprire la Cana Galileii - Biserica din locul primei minuni - transformarea apei in vin. Vizita la Biserica Sf. Fecioare Maria unde Arhanghelul Gavril i-a adus Maicii Domnului vestea ca va naste pe Mesia - izvorul Maicii Domnului. Muntele Fericirilor - unde Iisus s-a aratat inviat, instituind Taina Sfantului Botez. Tabgha - saturarea celor cinci mii de oameni cu doi pesti si cinci paini; Biserica Sf. Petru Pescuirea Minunata, Capernaum - locul unde Domnul si-anceput activitatea Sa mesianica, vizitarea Bisericii Ortodoxe.
Croaziera pe Marea Galileii , pe urmele Sf. Apostol Petru.
Optional: se va servi pranzul, gustand din Pestele Sf. Petru (Eu 30).
Plecarea spre Raul Iordan - in care a fost botezat Domnul Iisus Hristos.
Cina si cazare la Tiberias sau Nazareth.

22 Septembrie: Jerusalem - Tel Aviv

Mic dejun.
Plecarea spre Haifa unde vizitam Biserica Steaua de Mare si faimoasele Gradini Bahai'.
Plecare spre aeroportul din Tel-Aviv.
Decolare la 18:30 PM - sosire Bucuresti Otopeni la ora 20:50 PM

In functie de numarul de participanti costul intregului program - un loc in camera dubla - este intre Eu 645 si Eu 685. Confirmarile dumneavoastra pana la 01 Iunie ne vor ajuta in organizarea acestui pelerinaj la pretul optim.

Pretul include:

- bilet de avion Bucureti Tel Aviv Bucureti
- 4 nopi cazare cu demi-pensiune in hoteluri 3*, 4*
- transfer aeroport-hotel-aeroport
- transport cu autocar modern aer condiionat
- ghid local vorbitor de limba romana
- vizitele la obiectivele turistice specificate n program
- taxele de aeroport
- bacsisurile
- cursul spiritual si expertiza mea spirituala de a lungul pelerinajului

Pretul nu include:

- asigurarea medical (aprox. 35 RON obligatorie)
- Ziua 4 - Optional: pranzul, gustand din Pestele Sf. Petru (Eu 30)

Avansul de Eur 300 pentru rezervarea excursiei (avion, hotel, etc.) trebuie primit pana la data de 10 iunie.

Restul de bani (care variaza in functie de numarul participantilor) trebuie achitat neaparat pana la data de 20 august.

Datorita restrictiilor impuse de agentia de turism organizatoare, neincadrarea in aceste termene nu poate garanta participarea.

Pentru informatii detailate si pentru inscriere va rugam contactati pe:

Dna. Mihaela Badea:
tel: 0749108058, 0763812973
e-mail: mihaela_teo80@yahoo.com


Va astept cu drag ca mergand impreuna in acest pelerinaj sa ne reconectam la starea de miracol si sa ajutam prin vindecare proprie si ridicare de constinta la vindecarea Israelului si a intregii planete.

Efectuarea acestui pelerinaj mi-a fost ceruta de Maica Domnului si face parte din misiunea mea de viata, asa ca va rog sa ma ajutati la transmiterea informatiei prietenilor vostri si in alte grupuri spirituale.

Fiti binecuvantati de iubirea Mamei Divine si a domnului Iisus.


Daniela Lucia Nistor
www.MesajulLuminii.ro

========================================================


PELERINAJ DE SUFLET  LA MEDUGORJE

20 - 27 Octombrie 2010

Pelerinaj spiritual de vindecare si evolutie spirituala impreuna cu Lucia Nistor - vizionar, vindecator, invatator spiritual si autor al cartii “Mesajul Luminii pentru Romani”,
primita prin channeling de la Fecioara Maria chiar la Medugorje


Medugorje (Bosnia Hertegovina)  este unul din  locurile unice in lume in care apare Fecioara Maria, oferind mesaje, viziuni si vindecari. 

Medugorje este un loc binecuvantat, un vortex energetic de vindecare care inlesneste primirea si cresterea darurilor noastre spirituale si vindecarea sufletului.

Vom vizita locurile binecuvantate unde sunt consemnate aparitiile Fecioarei Maria si deasemeni comunitatea Cenacolo in ziua in care vizionara Marija care traieste in Italia primeste mesajul lunar de la Fecioara Maria. Deasemenea, vom face impreuna 2 seminare spirituale de vindecare si de primire a darurilor extrasenzoriale:
- In primul seminar vom lucra cu energiile divine pentru vindecare personala, vindecarea pe neam, vindecarea planetei si pentru primirea darurilor de vindecare.
        - In cel de-al doilea seminar vom lucra pentru armonizarea interioara a fiintei, pentru pregatirea si primirea darurilor extrasenzoriale, a darurilor spirituale.

Vom face exercitii de sensibilizare cu energiile divine, vom primi initieri si daruri divine potrivite misiuni fiecaruia dintre noi si vom creea conexia cu Ingerul Pazitor, cu un spirit personal de putere, cu energiile Duhului Sfant, ale Domunului Iisus si ale Fecioarei Maria.

Programul pelerinajului este urmatorul:

Ziua 1-Oct 20 - Plecare din Bucuresti - cazare o noapte la Baile Herculane
Ziua 2-Oct 21 - Ajuns la Medugorje  - cazare
Ziua 3-Oct 22 - Medugorje – excursie locuri spirituale
Ziua 4-Oct 23 - Medugorje – Seminarul de vindecare
Ziua 5-Oct 24 - Medugorje – Seminarul de primire a darurilor extrasenzoriale
Ziua 6-Oct 25 - Medugorje – participare la ceremonia primirii mesajului lunar
Ziua 7-Oct 26 - Plecare  din Medugorje - cazare la Baile Herculane
Ziua 8-Oct 27 - Ajuns in Bucuresti

In functie de numarul de participanti costul intregului program este intre 435 de euro si 345 de euro. Confirmarile dumneavoastra pana la 15 August ne vor ajuta in organizarea optima a acestui pelerinaj

Pretul include:
- transport cu autocar 3*, 2 soferi si ghid turistic,
- 5 cazari cu demipensiune (mic dejun si cina) la vila 3* in Medjugorje, camere 2 paturi,
- 2 cazari cu mic dejun la hotel 2* Baile Herculane,
- participarea la cele 2 seminare

Confirmarea participarii impreuna cu avansul de 200 Euro pentru rezervarea excursiei (autocar, hotel, etc.) trebuie primita pana la data de 15 august. Restul (care variaza in functie de numarul participantilor) se achita pana la data de 15 septembrie. Datorita restrictiilor impuse de agentia de turism organizatoare, neincadrarea in aceste termene nu poate asigura participarea.

Pentru informatii detaliate si pentru inscriere va rugam sa contactati pe:
Mihaela Badea;
-tel: 0749108058, 0763812973
- e-mail: mihaela_teo80@yahoo.com , bmihaela09@yahoo.com


Va astept cu sufletul deschis. Pentru mine este o onoare si o bucurie sa mergem impreuna la Medugorje. Eu personal, am primit in urma cu citiva ani daruri multiple in aceste locuri minunate- prin gratia divina a Fecioarei Maria - de aceea va invit cu drag in acest pelerinaj de suflet.


Daniela Lucia Nistor