Noutati

   
In fiecare luna conduc  prin intermediul internetului meditatii
spirituale de grup pentru evolutie spirituala, conectare cu
Divinul, manifestare a telurilor si pe alte teme de interes general.
Din anul 2011 ofer lunar o meditatie gratuita de vindecare .

Daca sunteti interesati de participarea la meditatii scrieti-mi pe
http://mesajulluminii.ro/contact.php

Multumesc mult, imbratisari!


=====================================================   REACTIVAREA IUBIRII DE SINE  SI REALIZAREA  POTENTIALULUI DIVIN

- Tabara Initiatica Unica de Dezvoltare Personala -


- Exista in tine o nevoie profunda de acceptare si iubire  de regasire a ta cu tine ?
- Doresti sa intaresti relatia cu Sinele tau Divin si cu echipa ta divina de ingeri, invatatori spirituali si maestri?
- Esti gata sa inchizi sa vindeci traume ale trecutului  si sa primesti   unelte noi de putere sub forma de exerciitii de constientizare, de respiratie si de conectare cu divinul?
- Ai nevoie sa purifici si sa eliberezi emotii blocate si relatii nerezolvate?
- Esti gata sa te reconectezi la cine esti voi cu adevarat pentru a iti urma  visele?
- Ai nevoie sa te odihnesti si incarci energetic intr-un loc sacru natural, intr-o pensiune moderna inconjurata de padure si amplasata pe malul unui rau de munte in aproprierea unuia dintre cele mai vechi sate turistice romanesti?

Daca toate acestea sunt pe lista dorintelor tale de suflet, te invit sa participi la aceasta tabara initiatica unica organizata de mine la Sibiel.

Dragii mei:

Sunt Daniela Lucia Nistor - coach si trainer spiritual international, mentor, autor si mesager cu dar divin primit in cadrul unui pelerinaj spiritual. Locuiesc si profesez la San Francisco in SUA si voi face pentru prima oara in Romania aceasta tabara initiatica (retreat) unica prin continutul si raza ei de actiune. Primesc in munca mea sustinerea energiilor divine cele mai inalte si folosesc creativitate, cunostinte acumulate in 30 de ani de studiu si practica spirituala, unelte de putere si multe altele, pentru a facilita conectarea voastra directa la adevarul vostru interior si la Sinele vostru Divin.

In ultimii 12 ani de zile am facilitat constientizarea divinitatii proprii si vindecarea prin conectare la iubirea divina a mii de persoane aflate peste tot pe glob. In cei 5 ani de cand conduc pelerinaje si seminarii spirituale mi s-a cerut de multe ori de catre participantii la evenimentele mele sa organizez o tabara initiatica de acest gen. Intrucit cea de anul trecut a fost un mare succes pentru participanti  va invit cu drag la 3 zile magice de vindecare, meditatie, iubire de sine, conectare directa la Divin intru cresterea bucuriei de viata, relaxare si dans in cadrul acestui retreat de la Sibiel – tabara unica prin programul si activitatile ei.

Din programul oferit in aceasta tabara initiatica:

- Cursuri spirituale zilnice
- Meditatii ghidate de vindecare,iubire de sine  si conectare la divin
- Exerciti de constientizare a cine esti cu adevarat si ceea ce ai nevoie acum in viata ta
- Program zilnic de activare a energiei in corp prin : exercitii de yoga, de respiratie, mantre si dansuri sacre.
- Meditatii samanice  de conectare la natura
- Exerciti samanice de conectare la natura
- Ritual samanic de purificare conform traditieii amerindienilor Lakota cu ajutorul focului
- Surprize, mesaje si daruri personalizate
- Seara de dans cu DJ, in care ii vom sarbatori pe cei noi care am devenit

Daca intuitia personala iti sopteste sa vii in tabara noastra, este momentul sa o asculti! Acum este mai important ca oricand sa mergi pe drumul tau propriu si sa te implinesti din toate punctele de vedere. In urma cu 15 ani de zile ascultandu-mi intuitia, am primit darul de mesager divin, am primit propria mea metoda de videcare, am inceput sa sustin meditatii si cursuri spirituale, sa scriu carti si sa urmez calea misiunii mele de viata creind vindecari si miracole in viata mea si a altora.De atunci traiesc o viata implinita.

Ce iti doresti sa realizezi in viata ta acum? Ce este posibil in viata ta acum prin vindecarea si cresterea iubirii de sine ? Cei care au participat la evenimentele mele spirituale au obtinut slujbe noi, au atras partenerul de viata mult asteptat, au creat vindecari in viata lor, si-au crescut abundenta si afacerile si au inceput sa comunice direct cu ingerii personali si maestrii divini.

Orice este posibil prin recunoasterea valorii proprii si reconectarea la Sinele Divin!

Vino cu noi in tabara si petrece 3 zile si jumatate intr-un loc sacru, binecuvantat de natura, concentrandu-te doar pe tine insuti pentru a te-ntoarce acasa plin(a) de  claritate, inspiratie, re-energizat(a), plin(a) de putere si bucurie de viata, reconectat(a) cu tine insuti si cu scopul tau cel mai inalt de viata!

Tabara are loc la sfarsit de saptamana (vineri, sambata si duminica). Ajungem si ne cazam joi seara si petrecem o seara de conectare si armonizare de grup. Retreatul incepe cu adevarat vineri dimineata ora 08:00.

Iata formatul acitivitatilor zilnice:


Dimineata - 08:00–09:00, exercitii de energizare ,respiratie si dansuri sacre.

Mic dejun - 09:00–10:00

Cursuri - 10:00–13:00 si 14:00–18:00. Pauze de aprox. 15 min la fiecare 2 ore.

Pranz - 13:00–14:00.

Cina - 18:00–19:00

Exercitii - 19:00–20:00

Ziua 1 - Intelegerea si vindecarea copilariei si adolescentei
O zi de intelegere, aceptare si  vindecare a copilului si adolescentului interior .

Ziua 2 - Intelegerea si vindecarea perioadei de adult 
O zi de iertare, clarificare si constientizare a iubirii de sine a ceea ce este ea   in care eliberam mastile  si blocajele constiente si inconstiente . In incheierea zilei o seara de dans cu DJ, in care ne vom relaxa si vom sarbatori devenirea noastra!

Ziua 3 - Reintegrarea a ceea ce am invatat despre noi insine si afirmarea a ceea ce suntem cu adevarat
Zi de descoperire, celebrare si integrare a Iubiri de sine si a Sinelui nostru cel adevarat. Ritual de inchidere a taberei.

Printre multele beneficii aduse de acest retreat:

- Veti avea o imagine clara a cine sunteti cu adevarat
- Veti elibera iluziile si programarile nefolositoare
- Veti elibera mastile si veti integra cu compasiune partile neacceptate din voi
- Veti experimenta o constiinta marita de sine, claritate si bucurie de viata

Fiecare experienta a taberei si fiecare experienta personala este diferita datorita dinamicii unice de grup.

Participantii la evenimentele mele spirituale anterioare mi-au impartasit pererea lor despre efectele resimtite. Iata cateva marturii de-ale lor:

Dupa curs am inceput sa vizualizez aura si sa comunic cu ingerii. - Dr. Antonia, Deva

La cursul tau in cadul meditatiei de conectare cu Duhul Sfant am fost dusa in tuneluri colorate cu lumina si energie foarte puternica si am fost vindecata. – Dana , Montreal

Cursul tau este raspunsul cererilor mele pentru rezolvarea blocajelor pe abundenta. A fost plin de exrcitii puternice de constientizare. Am primit informatii puternice, importante, clare si precise. Multumesc. – Adriana, terapeut, Bucuresti

La cursurile tale se intampla initieri, armonizari, optimizari si miracole. – Lucian , inginer, Bucuresti

Dupa cursul tau mi-am simtit inima plina de iubire si de bucurie divina. – Diana, Bucuresti

Retreatul tau mi-a adus impacare cu mine insami si  vindecarea  a inimi. Deabea il astept pe cel  de anul viitor. -Petruta ,om de afaceri

Veniti si voi in aceasta tabara initiatica unica sa reactivati iubirea de sine   si sa va realizati tot potentialul divin!

Perioada:      18-21 septembrie 2014

Locatia:         Pensiunea Sibiel, satul Sibiel, judetul Sibiu.

Investitia totala in aceste zile de vindecare cu ajutorul energiilor divine si constientizare a celui ce esti cu adevarat este de 1100 RON si include cazarea, masa si participarea la toate activitatile din tabara. Locurile sunt limitate.

Pentru cei care platesc avansul de 500 RON pina la data de 30 iulie costul va fi redus la 950 RON si vor primi si o sedinta de vindecare gratuita cu mine de 30 min. in valoare de 100 RON – o reducere de 300 RON sau 30%!

Pentru informatii si inscriere va rugam contactati pe:

Dna. Cristina Nestian:          tel: 0745 109 454
                                     e-mail: cristinanestian@gmail.com
sau                        email: danilun@yahoo.com

Cursurile mele sunt unice! Toate sunt primite prin channeling fiind perfect modelate pe nevoile spirituale, energetice şi emoţionale ale grupului. Datorita parteneriatului meu de lucru cu divinul, la toate cursurile mele au loc vindecari, clarificari, constientizari si miracole.

Va atept pe toti cu mult drag!

Daniela Lucia


=========================================================================CURS EXPERIENŢIAL DE MANIFESTARE A SCOPULUI VIEŢII
cu DANIELA LUCIA NISTOR

ARAD - 28 Iulie 2013

Conectaţi-vă la scopul vieţii pentru o viaţă împlinită şi evoluţie spirituală în cadrul acestui seminar de o zi!

Sunt Daniela Lucia Nistor - coach şi trainer spiritual internaţional, vindecător, autor şi mesager cu dar divin primit în cadrul unui pelerinaj spiritual. Locuiesc şi profesez la San Francisco, în SUA şi voi susţine pentru prima oară în România acest seminar unic prin conţinutul şi raza lui de acţiune.

Înţelegerea scopului vieţii este un proces complex care necesită eliberarea fricilor şi a confuziei create de frici. In cadrul seminarului vom face exerciţii de înţelegere, conştientizare şi purificare a fricilor şi a blocajelor generate de frici pentru evoluţie spirituală şi îndeplinirea misiunii de viaţă.

Cursul este experienţial şi conţine exerciţii, metode de vindecare, meditaţii de conectare la energiile superioare. Informaţia este accesibilă şi vor fi oferite instrumente utile de energizare şi creştere a puterii personale, utile in viaţă cotidiană. Printre subiectele abordate în acest workshop experienţial putem enumera:

- Exerciţii şi meditaţii de conştientizare a fricilor şi a blocajelor care împiedică realizarea potenţialului propriu.
- Exerciţii practice de conştientizare, de curăţare a programelor mentale, emoţionale şi karmice care pun bariere între dumneavoastră şi Tatăl Divin creator.
- Exerciţii practice de manifestare a scopului vieţii.
- Acordarea la noile energii venite pe planetă cu ajutorul Maeştrilor Ascensiunii.
- Meditaţie de vindecare cu energiile Duhului Sfânt.
- Meditaţie spirituală cu ghizii proprii şi de conectare la grupul nostru de susţinere divină.
- Conectarea la Sinele Divin şi protectorii divini pentru primirea de mesaje şi intuiţii.
- Conectarea cu pasul următor evolutiv al fiecăruia.
- Binecuvântarea spaţiului în care trăim, a familiei noastre şi a României.
- Surprize personalizate oferite de către Divin.

Data: 28 Iulie 2013
Orele: 10:00-18:00
Pauza de prânz: 12:00-13:00 şi alte 2 pauze scurte de 15 min.

Locaţia: 
Universitatea Goldis sala 31, bdul Revolutiei nr. 94.( Facultatea de Stiinte Juridice-Rectorat, unde are si Anatecorul sediul )Cost:
250 RON – plata pana pe 20 Iulie 2013 sau
300 RON – plata dupa aceasta data
Pentru  elevi, studenti si pensionari pretul este de 170 Ron.

Toate preţurile practicate de mine în România sunt preferenţiale.


Şedinţe de vindecare:

Voi oferi şi un număr limitat de şedinţe particulare de vindecare luni 29 iulie (55 de minute - 150RON), într-o locaţie comunicata doritorilor, la inscriere.
 29 Iulie, între orele 10:00 - 20:00 cu o pauza de pranz intre 13:00-14:00.

Numărul locurilor de curs şi al şedinţelor de vindecare este limitat.

Pentru înscriere şi informaţii suplimentare, vă rog contactaţi pe:
Orban Monica tel :0722 344 787 , e-mail: orbancameliamonica@gmail.com  
sau Costica Rodica tel: 0740 204 211 e-mail: crodica7@yahoo.com


Misiunea mea este de a conecta milioane de oameni cu energia iubirii divine şi de aceea vă rog să transmiteţi această invitaţie şi prietenilor dumneavoastră care pot beneficia la rândul lor de conectarea la energiile divine pentru vindecare, clarificare şi împlinirea scopului vieţii.

Iată ce au spus câţiva dintre participanţii la seminarele mele spirituale din anii trecuţi:

„După curs am început să vizualizez aura şi să comunic cu îngerii.” - Dr. AA, Deva

„La cursurile tale se întâmplă iniţieri, armonizări, optimizări şi miracole.” - LD, Inginer Bucureşti

„Am primit mai mult decât m-am aşteptat în cadrul pelerinajului şi al cursului tău: purificare, echilibru, multă bucurie, amplificarea simţurilor, pace în suflet. Compasiunea şi înţelegerea mea au crescut.” - SM, Bucureşti

„La cursul tău, în cadrul meditaţiei de conectare cu Duhul Sfânt, am fost dusă în tuneluri colorate cu lumină şi energie foarte puternică şi am fost vindecată.” - DTI, Montreal

„Cursul tău este răspunsul cererilor mele pentru rezolvarea blocajelor pe abundenţă, a fost plin de exerciţii puternice de conştientizare. Am primit informaţii puternice, importante clare şi precise. Mulţumesc.” - BA, terapeut Bucureşti

„După cursul tău, mi-am simţit inima plină de iubire şi de bucurie divină.” - BD, Bucureşti

„Cursul tău de la Cluj a fost atit de profund si cu rezultate imediate in viata mea incat deabea il astept pe cel de anul viitor."-CF-Cluj


Cursurile mele sunt unice! Toate sunt primite prin channeling fiind perfect modelate pe nevoile spirituale, energetice şi emoţionale ale grupului. Eu lucrez nemijlocit cu energii divine la care conectez participanţii în mod direct pentru vindecări, clarificări, primiri de daruri personalizate, iniţieri şi miracole.

Vă aştept cu drag la cursurile mele! pentru binecuvintari divine , evolutie spirituala, purificare si vindecare a tarii si a orasului in care traiti

Daniela Lucia

http://mesajulluminii.ro/
CURS EXPERIENTIAL DE MANIFESTARE A SCOPULUI VIETII

CLUJ - 08 iunie si ORADEA - 09 iunie


Conectati-va la scopul vietii pentru o viata implinita si evolutie spirituala in cadrul acestui curs de o zi!

Sunt Daniela Lucia Nistor - coach si trainer spiritual international, vindecator, autor si mesager cu dar divin primit in cadrul unui pelerinaj spiritual. Locuiesc si profesez la San Francisco in SUA si voi sustine pentru prima oara in Romania acest seminar unic prin continutul si raza lui de actiune.

Intelegerea scopului vietii este un proces complex care necesita eliberarea fricilor si a confuziei create de frici. In cadrul cursului vom face exrcitii de intelegere, constientizare si purificare a fricilor si a blocajelor generate de frici pentru evolutie spirituala si indeplinirea misiunii de viata.

Cursul este experiential si contine exercitii, metode de vindecare, meditatii de conectare la energiile superioare. Informatia este accesibila si vor fi oferite instrumente utile de energizare si crestere a puterii personale, utile in viata cotidiana. Printre subiectele abordate in acest workshop experiential putem enumera:

- Exercitii si meditatii de constentizare a fricilor si a blocajelor care impiedica realizarea potentialului propriu.
- Exercitii practice de constientizare, de curatare a programelor mentale, emotionale si karmice care pun bariere intre dvstra. si Tatal Divin creator.
- Exerciiti practice de manifestare a scopului vietii.
- Acordarea la noile energii venite pe planeta cu ajutorul Maestrilor Ascensiunii.
- Meditatie de vindecare cu energiile Duhului Sfant.
- Meditatie spirituala cu ghizii proprii si de conectare la grupul nostru de sustinere divina.
- Conectarea la Sinele Divin si protectorii divini pentru primirea de mesaje si intuitii.
- Conectarea cu pasul urmator evolutiv al fiecaruia.
- Binecuvantarea spatiului in care traim, a familiei noastre si a Romaniei.
- Surprize personalizate oferite de catre Divin.


Cluj

Data: 08 iunie 2013
Orele: 10:00 18:00
Pauza de pranz: 13:00-14:00 si alte 2 pauze scurte de 15 min.

Locatia: gradinita Waldorf, Strada France Anatole nr. 14, Cartierul Andrei Mureanu (paralela cu strada Constantin Brancusi si in apropiere de Serviciul Pasapoarte Cluj)

Oradea

Data: 09 iunie 2013 in Oradea
Orele:10:00 18:00 Pauza de pranz: 13:00-14:00 si alte 2 pauze scurte de 15 min.

Locatia: Sediul firmei Destine str. Seleusului nr. 40

Cost:
250 RON - plata pana pe 03 iunie 2013
300 RON - plata dupa aceasta data

Toate preturile practicate de mine in Romania sunt preferentiale.


Sedinte de vindecare:

Voi oferi si un numar limitat de sedinte particulare de vindecare (55 de minute-150RON), intr-o locatie aflata la 5 min. de sala de curs.

Cluj - vineri 07 iunie intre orele 10:00 - 18:00.

Oradea - luni 09 iunie intre orele 10:00 - 18:00

Numarul locurilor de curs si al sedintelor de vindecare este limitat. Pentru inscriere si informatii suplimentare va rog contactati pe:

Cluj

Dna. Mihaela Marginean - tel: 0742055030, email: mihaelamarginean@gmail.com
Dna. Ruxandra Sana - tel: 0722750411, email: sanaruxandra@gmail.com

Oradea

Dna. Anca - tel: 0720836595

Misiunea mea este de a conecta milioane de oameni cu energia iubirii divine si de aceea va rog sa transmiteti aceasta invitatie si prietenilor dvstra. care credeti ca pot beneficia la randul lor de conectarea la energiile divine pentru vindecare, clarificare si implinirea scopului vietii.

Iata ce au spus cativa dintre participantii la seminarele mele spirituale din anii trecuti:

Dupa curs am inceput sa vizualizez aura si sa comunic cu ingerii. - Dr. AA, Deva

La cursurile tale se intampla inititeri, armonizari, optimizari si miracole. - LD, Inginer Bucuresti

Cursul tau este raspunsul cererilor mele pentru rezolvarea blocajelor pe abundenta, a fost plin de exercitii puternice de constientizare. Am primit informatii puternice, importante clare si precise. Multumesc. - BA, terapeut Bucuresti

Dupa cursul tau mi-am simit inima plina de iubire si de bucurie divina. - BD, Bucuresti


Cursurile mele sunt unice: fiecare din ele este primit prin channeling fiind perfect modelat pe nevoile spirituale, energetice si emotionale ale grupului. Se lucreaza direct cu energii divine la care conectez participantii in mod direct pentru vindecari, clarificari, primire de daruri personalizate, initieri si miracole.

Intentia mea este sa sustin acest curs in luna Iulie si la Arad si Timisoara.

Pelerinajul lunii iunie este cel de la Medjugore si Italia. In acest pelerinaj in care vom merge la Medjugore, la Bari, Assisi, Cascia, Loretto, Padova, Roma, Vatican, Dubrovnik si alte locuri binecuvitnate va purtam in inima si pe cei care nu ati putut merge cu noi si va pastram in rugaciune si ganduri bune.


In luna August vom face un pelerinaj unic in Grecia unde in afara de intalnirea cu Maica Domnului pe care o vom sarbatori pe insula Kefalonia vom avea si alte vizite speciale in locuri unice si putin cunoscute si vizitate din Grecia.

===================================================
CUNOASTE-TE PE TINE INSUTI SI REALIZEAZA-TI POTENTIALUL DIVIN

- Tabara Initiatica Unica de Dezvoltare Personala -- Doriti sa va intariti relatia cu Sinele vostru Divin si cu echipa voastra divina de ingeri, invatatori spirituali si maestri?

- Doriti sa obtineti unelte noi de putere sub forma de exerciitii de constientizare, de respiratie si de conectare cu divinul?

- Vreti sa purificati si sa eliberati emotii blocate si relatii nerezolvate?

- Sunteti gata sa va reconectati la cine sunteti voi cu adevarat pentru a va implini visele?
- Simtiti nevoia sa va odihniti intr-un loc sacru natural, intr-o pensiune moderna inconjurata de padure si amplasata pe malul unui rau de munte in aproprierea unuia dintre cele mai vechi sate turistice romanesti?

Daca toate acestea sunt pe lista dorintelor voastre de suflet, va invit sa veniti in tabara initiatica unica organizata de mine la Sibiel.

Din programul oferit in aceasta tabara initiatica:

- Cursuri spirituale zilnice
- Meditatii ghidate de vindecare si conectare la divin
- Exerciti de constientizare a cine esti cu adevarat si ceea ce ai envoie acum in viata ta
- Clase de yoga, de respiratie, mantre si dansuri sacre.
- Meditatie samanica de purificare conform traditieii amerindienilor Lakota
- Exerciti samanice de conectare la natura
- Ritual samanic de purificare conform traditiei amerindienilor Lakota cu ajutorul focului
- Surprize, mesaje si daruri personalizate
- Seara de dans cu DJ, in care ii vom sarbatori pe cei noi care am devenit

Daca intuitia personala iti sopteste sa vii in tabara noastra, este momentul sa o asculti! Acum este mai important ca oricand sa mergi pe drumul tau propriu si sa te implinesti din toate punctele de vedere. In urma cu 10 ani de zile ascultandu-mi intuitia, am primit darul de mesager divin, am primit propria mea metoda de videcare, am inceput sa sustin meditatii si cursuri spirituale, sa scriu carti si sa urmez calea misiunii mele de viata creind vindecari si miracole in viata mea si a altora.

Ce iti doresti sa realizezi in viata ta acum? Cei care au participat la evenimentele mele spirituale au obtinut slujbe noi, au atras partenerul de viata mult asteptat, au creat vindecari in viata lor, si-au crescut abundenta si afacerile si au inceput sa comunice direct cu ingerii personali si maestrii divini.

Orice este posibil prin cunoasterea valorii proprii si reconectarea la Sinele Divin!

Vino cu noi in tabara si petrece 3 zile si jumatate intr-un loc sacru, binecuvantat de natura, concentrandu-te doar pe tine insuti pentru a te-ntoarce acasa plin(a) de inspiratie, re-energizat(a), plin(a) de putere si bucurie de viata, reconectat(a) cu tine insuti si cu scopul tau cel mai inalt de viata!

Tabara are loc la sfarsit de saptamana (vineri, sambata si duminica). Ajungem si ne cazam joi seara si petrecem o seara de conectare si armonizare de grup. Retreatul incepe cu adevarat vineri dimineata ora 08:00.

Iata formatul acitivitatilor zilnice:

Dimineata - 08:00–09:00, exercitii de respiratie si dansuri sacre.

Mic dejun - 09:00–10:00

Cursuri - 10:00–13:00 si 14:00–18:00. Pauze de aprox. 15 min la fiecare 2 ore.

Pranz - 13:00–14:00.

Cina - 18:00–19:00

Exercitii - 19:00–20:00

Ziua 1 - Intelegerea si vindecarea copilariei si adolescentei
O zi de intelegere, vindecare si integrare a copilui si adolescentului nostru interior.

Ziua 2 - Intelegerea si vindecarea perioadei de adult 
O zi de vindecare, clarificare si constientizare in care eliberam mastile. In incheierea zilei o seara de dans cu DJ, in care ne vom relaxa si vom sarbatori devenirea noastra!

Ziua 3 - Reintegrarea a ceea ce am invatat despre noi insine si afirmarea a ceea ce suntem cu adevarat
Zi de descoperire, celebrare si integrare a Sinelui nostru cel adevarat. Ritual de inchidere a taberei.

Printre multele beneficii aduse de acest retreat:

- Veti avea o imagine clara a cine sunteti cu adevarat
- Veti elibera iluziile si programarile nefolositoare
- Veti elibera mastile si veti integra cu compasiune partile neacceptate din voi
- Veti experimenta o constiinta marita de sine, claritate si bucurie de viata

Fiecare experienta a taberei si fiecare experienta personala este diferita datorita dinamicii unice de grup.
Veniti si voi in aceasta tabara initiatica unica sa va cunoasteti pe voi insiva si sa va realizati tot potentialul divin!

Perioada:         05-08 septembrie 2013

Locatia:            Pensiunea Sibiel, satul Sibiel, judetul Sibiu.

Investitia totala in aceste zile de vindecare cu ajutorul energiilor divine si constientizare a celui ce esti cu adevarat este de 1000 RON si include cazarea, masa si participarea la toate activitatile din tabara. Locurile sunt limitate.

Pentru cei care platesc avansul de 400 RON pina la data de 30 iunie costul va fi redus la 850 RON si vor primi si o sedinta de vindecare gratutia cu mine de 55 min. in valoare de 150 RON – o reducere de 300 RON sau 30%!

Pentru informatii si inscriere va rugam contactati pe:

Dna. Cristina Nestian:    tel: 0745 109 454
                                                e-mail: cristinanestian@gmail.com
sau                               email: danilun@yahoo.com

Cursurile mele sunt unice! Toate sunt primite prin channeling fiind perfect modelate pe nevoile spirituale, energetice şi emoţionale ale grupului. Datorita parteneriatului meu de lucru cu divinul, la toate cursurile mele au loc vindecari, clarificari, constientizari si miracole.

Va astept pe toti cu mult drag!

Va imbratisez cu iubire si va doresc o vara plina de miracole si bucurii divine.

Daniela 

===================================================

Curs experiential de manifestarea a scopului vietii cu

Daniela Lucia Nistor


Conectati-va la scopul vietii pentru o viata implinita si evolutie spirituala. in cadrul acestui curs (workshop) de o zi.Sunt Daniela Lucia Nistor - coach si trainer spiritual international, vindecator, autor si mesager cu dar divin primit in cadrul unui pelerinaj spiritual. Locuiesc si profesez la San Francisco in SUA si voi sustine pentru prima oara in Romania acest seminar unic prin continutul si raza lui de actiune.


Intelegerea scopului vietii este un proces complex care necesita eliberarea fricilor si a confuziei create de frici. In cadrul cursului vom face exrcitii de intelegere, constientizare si purificare a fricilor si a blocajelor generate de frici pentru evolutie spirituala si indeplinirea misiunii de viata.

Cursul este experiential si contine exercitii, metode de vindecare, meditatii de conectare la energiile superioare.  Informatia este accesibila si vor fi oferite instrumente utile de energizare si crestere a puterii personale, utile in viata cotidiana.

Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza Printre subiectele abordate in acest workshop experiential putem enumera:

- Exercitii si meditatii de constentizare a fricilor si a blocajelor care impiedica realizarea potentialului propriu.
- Exercitii practice de constientizare, de curatare a programelor mentale, emotionale si karmice care pun bariere intre dvstra. si Tatal Divin creator
- Exerciiti practice de manifestare a scopului vietii.
- Acordarea la noile energii venite pe planeta cu ajutorul Maestriilor Ascensiunii.
- Meditatie de vindecare cu energiile Duhuluui Sfant
- Meditatie spirituala cu ghizii proprii si de conectare la grupul nostru de sustinere divina.
- Conectarea la Sinele Divin si protectorii divini pentru primirea de mesaje si intuitii
- Conectarea cu pasul urmator evolutiv al fiecaruia.
- Binecuvantarea spatiului in care traim, a familiei noastre si a Romaniei.
- Surprize personalizate oferite de catre Divin

Bonus (intra in costul cursului):
O sedinta personala de channeling cu mine de 30 de minute pe orice tema doriti.
Sedinta va avea loc in saptamana urmatoare cursului prin internet sau telefon

Data:              08 iunie 2013 in Cluj

Orele:             10:00 – 18:00 – Pauza de pranz: 13:00-14:00 si alte 2 pauze scurte de 15 min.

Locatia:         gradinita “ Waldorf” ,  Strada France Anatole nr.  14, Cartierul Andrei Mureşanu ( strada este paralela cu strada Constantin Brancusi si in apropiere de Serviciul Pasapoarte Cluj);

Cost:              250RON - plata pana pe 3 iunie 2013
                        300RON - plata dupa aceasta data

Toate preturile practicate de mine in Romania sunt preferentiale.
                         
Locurile sunt limitate. Inscriere si informatii suplimentare obtineti de la:

Dna. Mihaela Marginean   - tel: 0742055030, - email:  mihaelamarginean@gmail.com
Dna Ruxandra Sana – tel 0722750411, miai: sanaruxandra@gmail.com


Sedinte de vindecare:

Pentru cei interesati  de sedinte personalizate de vindecare, voi oferi citeva sedinte particulare de 55 de minute fiecare la pretul de 150Ron –vineri 7-06 intr-o locatie  aflata la 5 minute de sala de curs .Locurile sunt limitate si ocupate pe baza inscrieri si platii in avans pina pe data de 3 iunie
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Misiunea mea este de a conecta prin munca mea milioane de oameni cu energia iubirii divine si  de aceea va rog sa transmiteti aceasta invitatie si prietenilor dvstra. care credeti ca pot beneficia la randul lor de conectarea la energiile divine pentru vindecare, clarificare si implinirea scopului vietii

Iata ce au spus cativa dintre participantii la seminarele mele spirituale din anii trecuti:

Dupa curs am inceput sa vizualizez aura si sa comunic cu ingerii doctor AA – Deva
La cursul tau in cadul meditatieie de conectare cu Duhul Sfant am fost dusa in tuneluri colorate cu lumina si energie foarte puternica si vindecata.
DTI - Montreal

Am primit mai mult decat m-am asteptat in cadrul pelerinajului si al cursurului tau: purificare, echilibru, multa bucurie, amplificarea simturilor, pace in suflet.Compasiunea si intelegerea mea au crescut. 
SM - Bucuresti

Cursul tau este raspunsul cererilor mele pentru rezolvarea blocajelor pe abundenta, a fost plin de exerciti puternice de constientizare. Am primit informatii puternice, importante clare si precise. Multumesc.
BA – terapeut Bucuresti

La cursurile tale se intimpla,intiteri,armonizari, optimizari si miracole.
LD -  Inginer Bucuresti

Dupa cursul tau mi-am simit inima plina de iubire si de bucurie divina. - BD, Bucuresti

Va astept cu drag la cursul meu,

Daniela Lucia===================================================
 
 
Meditatii Noiembrie 2012

Joi, 22 Noiembrie voi face o meditatie gratuita de sarbatorire a zilei Recunostintei si de primire de energii noi care sustin procesul de Ascensiune si transformare din Decembrie, cu romani din America si Canada la ora 22/10 pm -EST-NY/Montreal si puteti trimtie linkul invitatiei prietenilor vostri. Contributie: GRATUIT

Joi, 22 Noiembrie voi face o meditatie gratuita de sarbatorire a zilei Recunostintei si de primire de energii noi care sustin procesul de Ascensiune si transformare din decembrie cu romani din Romania, Moldova si Europa  la ora 22 - Bucuresti  si puteti trimite linkul invitatiei prietenilor vostri. Contributie: GRATUIT

In ultima saptamana a lunii Noiembrie, vom face meditatia de Manifestare, cel mai probabil Joi 29 Noiembrie, ora 22.00 Bucuresti si ora 10.00 pm EST-NY/Montreal.

Meditatii Decembrie 2012

Pe data de 3 Decembrie  - Meditatia de iubire de sine a lunii Decembrie si de transmisie de iubire catre planeta pentru vindecare globala si crestere evolutiva
Pe data de 12-12 - Meditatie de portal si de primire a frecventelor energiei divine  feminine a Fecioarei Maria de Guadaloupe
Pe data de 21 Decembrie - Meditatie de portal si manifestare a esentei divine interioare si initiere de  primirea  noilor coduri de Ascensiune

Va invit la aceste meditatii primite prin chaneling special pentru fiecare din aceste zile si ii invit pe cei care vor sa participe la meditatiile cu plata, sa imi scrie pentru a primi invitatia de participare.===================================================

 1. INTALNIRE CU DANIELA LUCIA NISTOR SI LANSARE CARTE LA SERENDIPITY


Dragi prieteni,

Va invitam Marti, 6 Martie 2012, ora 18:30 la lansarea cartii Mesajul Luminii - zile de miracol cu viziuni, intimplari si mesaje divine de Daniela Lucia Nistor in cadrul unei seri de meditatii spirituale si impartasiri mistice.

Acest volum este o continuare a cartii MesajulLuminii pentru romani epuizata dupa tiparirea a trei editii consecutive.

In aceasta carte veti gasi mesaje noi primite de la Maica Domnului de catre autoare impreuna cu mesajele si descrierea experientelor miraculoase ale pelerinilor cu care a efectuat calatoria spirituala la Medjugorje in luna octombrie 2010.

Daniela va povesti experientele ei spirituale si va impartasi mesaje divine si invataturi spirituale primite in activitatea ei de mesager si channel al Fecioarei Maria si al Duhului Sfant.

Tot in cadrul acestei intalniri ea va discuta despre pelerinaje - cai sacre de armonizare, evolutie si transformare si va povesti despre pelerinajele de grup de la Medjugorje din 2010 si din Tara Sfanta din 2011. Daniela va prezenta cele doua pelerinaje pe care le va face in acest an: in Grecia in luna martie si la Compostela in luna septembrie.

Ea va efectua o meditatie de initiere cu energiile Fecioarei Maria si una de conectare la Misiunea vietii si la Sinele divin si va raspunde intrebarilor voastre spirituale.

Daniela Lucia Nistor locuieste in prezent in Statele Unite si este practicant de coaching spiritual, vindecare prin cuvant si channeling; sustine seminarii de dezvoltare personala ,ridicare a constiintei si integrarea energiilor divine. Ea este autoarea cartilor: Mesajul luminii pentru romani, carte primita prin channeling de la Maica Domnului, Pelerinaj la Compostela - o experienta miraculoasa cu aparitii si mesaje divine si MesajulLuminii - zile de miracol cu viziuni, intimplari si mesaje Divine.

Va asteptam cu drag pentru a ne conecta la miracolul pelerinajului, al iubirii divine a Fecioarei Maria si pentru a ne vindeca cu energiile ei binecuvantate, in timp ce vom savura ceaiurile parfumate ale casei.

Taxa de participare include ceaiul din partea casei. Pentru rezervari asteptam email-urile voastre la: events@serendipity-tea.ro

Spatiul este limitat, astfel ca vom accepta participantii in ordinea rezervarilor primite prin e-mail. Va multumim pentru intelegere!


===============================================

2. CURSURI SPIRITUALE BUCURESTI, MARTIE 2012


SUCCESUL - CALE DE IMPLINIRE PERSONALA SI EVOLUTIE SPIRITUALA

Seminar sustinut de Daniela Lucia Nistor, Sambata 10 martie 2012, intre orele 10:00 si 18:00.

Din programul acestui seminar experiential:

- Clarificarea notiunii de success personal si cum il putem obtine.
- Conectarea la misiunea personala de viata si la lectiile noastre de viata.
- Intarirea vointei de reusita si eliberarea fricilor si blocajelor din calea succesului personal.
- Mesaje si informatii divine despre success si manifestarea lui.
- Se va lucra cu energiile divine de vindecare ale Creatorului, cu energiile Maestrilor Manifestarii, ale Arhanghelilor si ale Sinelui Divin.

Seminarul este menit sa aduca clarificarea, vindecarea si cresterea vibratiei personale pentru obtinerea succesului si implinirii personale in viata noastra.TRANSFORMAREA PERSONALA IN 2012 - INITIERE SI EVOLUTIE SPIRITUALA CU MAESTRII ASCENSIUNII

Seminar sustinut de Daniela Lucia Nistor, Duminica 11 martie 2012, intre orele 10:00 si 18:00

Din programul acestui seminar experiential:

- Discutia diverselor profetii legate de anul 2012
- Mesaje si unelte de sustinere a evolutiei personale de la Maestrii Ascensiunii despre schimbarile acestui ciclu
- Vindecarea fricilor legate de 2012 si a blocajelor in calea evolutiei personale.
- Vindecare fizica cu lumina Duhului Sfant.
- Initieri cu noile coduri de evolutie si vom fi ajutati in integrarea lor
- Vom lucra pentru a sustine transformarile planetare si ale tarii
- Mesaje personale despre rolul in aceste vremuri de transformare planetara

Seminarul creeaza claritate, vindecare, conectare la Eul Divin, la Maestrii Ascensiuni, la Duhul Sfant si la alte finte de lumina. Prin contactul direct cu energiile divine in cele doua seminare se experimenteaza o stare generala de bine, de armonie la toate nivelele, de crestere a vibratiei si transformare personala.

Locatia: Sala EUROPA, Str. Justitiei 54, etaj 3, Bucuresti, sector 4, site: www.salaeuropa.ro

Cost: 300 RON pentru participarea la fiecare curs si numai 500 RON pentru participarea la amandoua cursurile. Locurile sunt limitate.

Pentru informatii si inscriere va rugam contactati pe:

Dna. Mihaela Badea - tel: 0749108058 sau 0723479227
mihaela_teo80@yahoo.com