Program de vindecare profunda la toate nivelele





Detoxificare mentala, emotionala, energetica, fizica si spirituala pentru armonizare si cresterea nivelului de energie si vitalitate a corpului

Invitatie la un program extensiv de vindecare holistica pe parcursul a 3 luni de zile


Sanatatea fizica, vitalitatea energetica si pacea interioara sunt cele mai importante componente ale vietii noastre.  Atunci cand ele sunt la cote maxime, ne simtim bine in corpul nostru si avem echilibrul interior si energia necesara ca sa ne implinim visele si misiunea de viata.

In aceasta primavara daruiti-va apreciere si iubire de sine, lucrand la vindecarea proprie la toate nivelele cu ajutor divin.

Acest program unic si puternic de vindecare este creat si oferit pentru prima oara de mine la invitatia Maestrilor de vindecare care vor lucra cu noi direct, in cadrul meditatiilor si exercitiilor de vindecare.

Cui se adreseaza acest program?

- Celor stresati si obositi mental si fizic
- Celor care au trecut printr-o trauma recenta: divort, operatie, boala, examen, pierderea serviciului, etc.
- Celor care vor sa imbunatateasca comunicarea minte-corp-inima-spirit
- Celor care sunt intr-un proces de vindecare si vor sa primeasca sustinere energetica si emotionala
- Celor care vor sa-si imbunatateasca starea de sanatate si sa previna boala

Ce contine acest program de vindecare?

- Sedinta saptamanala de vindecare de grup cu energii divine, in regim webinar
- Exercitii practice usoare si rapide de vindecare
- Transmisii zilnice de vindecare catre grup
- Suport direct prin e-mail: 3 e-mailuri pentru fiecare persoana saptamanal si acces imediat pentru situatii speciale de urgenta.

Care sunt beneficiile programului de vindecare?

- Reducerea stresului
- Echilibrarea emotionala
- Eliberarea blocajelor mentale si emotionale
- Vindecarea spirituala la nivel lectie de viata a bolii
- Vindecarea spirituala la nivel suflet
- Vindecarea traumelor inimii
- Cresterea sistemului imunitar
- Intelegerea cauzelor bolii
- Purificarea toxinelor emotionale, mentale, fizice si karmice
- Echilibrarea si armonizarea completa a corpurilor

Orice vindecare profunda depinde de dorinta proprie de vindecare, de acceptare a schimbarii, de cresterea vibratiei si a frecventei personale si efectuarea zilnica a programului personal de vindecare de doar 15 minute, care va fi oferit in timpul meditatiilor.

Perioada: Aprilie – Iulie 2014
Investitie: 500 RON

Ca intotdeauna, preturile pe care le ofer grupurilor romanesti sunt preturi speciale, mult reduse si de aceea pretul acestui program unic este doar de 500 RON.

Bonus: o sedinta particulara de vindecare de 30 de minute cu mine (valoare 100 RON sau $100 pe piata mondiala) pentru a lucra in mod direct pe proiectul pe care doriti sa-l realizati in acest moment.

Rugaminte: Transmiteti acest e-mail cunoscutilor pentru a creste numarul cursantilor si pentru a ii ajuta si pe altii sa profite de acest program special de vindecare.  De la un numar crescut (de la 20 de participanti in sus) voi oferi ca bonus in loc de sedinta de 30 de minute, o sedinta intreaga de 55 de minute.
Cei care inscriu 3 persoane in program obtin o reducere de 50% iar cei care inscriu 5 persoane in program, participa gratuit.

Inscrierea:  Suma de 500 RON depusa prin ordin de plata sau numerar la orice agentie BRD:
BANCA ROMANA PENTRU DEZVOLTARE/Agentia Mosilor-Dorobanti
Calea Mosilor 225, bl. 33-35, Bucuresti 2
Cont:  RO75BRDE445SV74315204450 
Titular:          NISTOR DANIELA LUCIA
Cod SWIFT:  BRDEROBU

Va rog sa insistati la depunere sa se treaca numele dvstra. la detaliile tranzactiei. Deasemeni, va rog insistent, notati nr. tranzactiei de depunere si confirmati-mi-o prin e-mail, impreuna cu suma depusa pentru a evita confuzii si intarzieri nedorite.

Marturii de la participanti:

“Wow, ma simt treaza!!! Pe tot parcursul meditatiei tale am avut contractii,...parca imi tresareau picioarele, si in momentul cand m-am concentrat pe inima am simtit ca si cum as fi avut un perete de sticla peste piept, dar care a disparut treptat, si s-a dematerializat. Acum am in genunchi o caldura placuta, de vindecare  atat de placuta ca nu as vrea sa mai plece acest sentiment niciodata. Namaste Daniela si multa lumina!” - Geanina

“In timpul meditatiei am simtit cum m-a luat in brate ingerul  meu pazitor si mi-a transmis un mesaj de imbarbatare. A devenit ca o prezenta fizica pentru mine: i-am simtit textura, i-am vazut culorile aripilor si i-am simtit iubirea!” - Florin

“Dupa ce ai lucrat pe micutul nostru si am facut tot ce ne-ai spus, copilul si-a revenit iar doctorii care l-au trimis acasa …au ramas uimiti. Pe zi ce trece este din ce in ce mai bine, suntem niste parinti fericiti si multumim lui Dumnezeu pentru minunea pe care a creat-o prin tine.” – Nina

Va imbratisez cu drag dorindu-va sanatate, bucurie si binecuvintari divine.

Daniela Lucia
danilun@yahoo.com

NOTA: In munca mea se manifesta in mod frecvent miracole.  Acestea sunt determinate de divin si de vointa personala de vindecare si doar intermediate de mine. Vindecarea lucreaza pe cauzele spirituale, mentale, emotionale si karmice ale bolilor si ale situatiilor de viata si desi ele ajuta si la vindecarea corpului fizic, nu sunt un substitut pentru tratamentul medical. Sfaturile si munca mea sunt pur spirituale. Acest progam nu este un substitut pentru tratamente medicale. Pentru orice problema de sanatate, va rog sa va adresati medicilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu