Mesajul Luminii – Iunie 2014
Dragii mei,

Iata ca vara a venit si odata cu ea si jumatatea anului 2014.

Ce a adus acest an pentru voi ? Ce ati hotarit ca acest an sa fie pentru voi?

Iata mesajul Duhului Sfant primit de mine de Rusalii:

“Energiile mele sunt cu voi si in voi.
Simtiti iubirea mea in inima si lasati-o sa creasca in voi. Permiteti-i sa va vindece ranile si sa creasca iubire mea pentru voi.

Unde este iubire este pace. Unde este iubire este speranta. In iubire eu sunt mereu cu voi.

Va binecuvantez si sunt mereu cu voi.”

Duhul Sfant

Acest an a adus schimbari importante pentru mine atit in cadrul muncii mele cat si al vietii personale. Schimbari care mi-au adus intrebari si raspunsuri noi in minte, intelegeri si mesaje noi de la Divin legate de ceea ce inseamna viata si pe care sunt gata sa le impartasesc cu voi.

Va invit in doua calatorii spirituale cu mine la Medjugore si pe Camino Portugues si la un retreat de Iubire de sine.

Ca in fiecare an aceste evenimente sunt unice prin traseul, programul si tema propusa:


             REACTIVAREA IUBIRII DE SINE SI REALIZAREA  POTENTIALULUI DIVIN
- Tabara Initiatica Unica de Dezvoltare Personala -

- Exista in tine o nevoie profunda de acceptare si iubire  de regasire a ta cu tine ?
- Doresti sa intaresti relatia cu Sinele tau Divin si cu echipa ta divina de ingeri, invatatori spirituali si maestri?
- Esti gata sa inchizi sa vindeci traume ale trecutului  si sa primesti   unelte noi de putere sub forma de exerciitii de constientizare, de respiratie si de conectare cu divinul?
- Ai nevoie sa purifici si sa eliberezi emotii blocate si relatii nerezolvate?
- Esti gata sa te reconectezi la cine esti voi cu adevarat pentru a iti urma  visele?
- Ai nevoie sa te odihnesti si incarci energetic intr-un loc sacru natural, intr-o pensiune moderna inconjurata de padure si amplasata pe malul unui rau de munte in aproprierea unuia dintre cele mai vechi sate turistice romanesti?

Daca toate acestea sunt pe lista dorintelor tale de suflet, te invit sa participi la aceasta tabara initiatica unica organizata de mine la Sibiel.

Dragii mei:

Sunt Daniela Lucia Nistor - coach si trainer spiritual international, mentor, autor si mesager cu dar divin primit in cadrul unui pelerinaj spiritual. Locuiesc si profesez la San Francisco in SUA si voi face pentru prima oara in Romania aceasta tabara initiatica (retreat) unica prin continutul si raza ei de actiune. Primesc in munca mea sustinerea energiilor divine cele mai inalte si folosesc creativitate, cunostinte acumulate in 30 de ani de studiu si practica spirituala, unelte de putere si multe altele, pentru a facilita conectarea voastra directa la adevarul vostru interior si la Sinele vostru Divin.

In ultimii 12 ani de zile am facilitat constientizarea divinitatii proprii si vindecarea prin conectare la iubirea divina a mii de persoane aflate peste tot pe glob. In cei 5 ani de cand conduc pelerinaje si seminarii spirituale mi s-a cerut de multe ori de catre participantii la evenimentele mele sa organizez o tabara initiatica de acest gen. Intrucit cea de anul trecut a fost un mare succes pentru participanti  va invit cu drag la 3 zile magice de vindecare, meditatie, iubire de sine, conectare directa la Divin intru cresterea bucuriei de viata, relaxare si dans in cadrul acestui retreat de la Sibiel – tabara unica prin programul si activitatile ei.

Din programul oferit in aceasta tabara initiatica:

- Cursuri spirituale zilnice
- Meditatii ghidate de vindecare,iubire de sine  si conectare la divin
- Exerciti de constientizare a cine esti cu adevarat si ceea ce ai nevoie acum in viata ta
- Program zilnic de activare a energiei in corp prin : exercitii de yoga, de respiratie, mantre si dansuri sacre.
- Meditatii samanice  de conectare la natura
- Exerciti samanice de conectare la natura
- Ritual samanic de purificare conform traditieii amerindienilor Lakota cu ajutorul focului
- Surprize, mesaje si daruri personalizate
- Seara de dans cu DJ, in care ii vom sarbatori pe cei noi care am devenit

Daca intuitia personala iti sopteste sa vii in tabara noastra, este momentul sa o asculti! Acum este mai important ca oricand sa mergi pe drumul tau propriu si sa te implinesti din toate punctele de vedere. In urma cu 15 ani de zile ascultandu-mi intuitia, am primit darul de mesager divin, am primit propria mea metoda de videcare, am inceput sa sustin meditatii si cursuri spirituale, sa scriu carti si sa urmez calea misiunii mele de viata creind vindecari si miracole in viata mea si a altora.De atunci traiesc o viata implinita.

Ce iti doresti sa realizezi in viata ta acum? Ce este posibil in viata ta acum prin vindecarea si cresterea iubirii de sine ? Cei care au participat la evenimentele mele spirituale au obtinut slujbe noi, au atras partenerul de viata mult asteptat, au creat vindecari in viata lor, si-au crescut abundenta si afacerile si au inceput sa comunice direct cu ingerii personali si maestrii divini.

Orice este posibil prin recunoasterea valorii proprii si reconectarea la Sinele Divin!

Vino cu noi in tabara si petrece 3 zile si jumatate intr-un loc sacru, binecuvantat de natura, concentrandu-te doar pe tine insuti pentru a te-ntoarce acasa plin(a) de  claritate, inspiratie, re-energizat(a), plin(a) de putere si bucurie de viata, reconectat(a) cu tine insuti si cu scopul tau cel mai inalt de viata!

Tabara are loc la sfarsit de saptamana (vineri, sambata si duminica). Ajungem si ne cazam joi seara si petrecem o seara de conectare si armonizare de grup. Retreatul incepe cu adevarat vineri dimineata ora 08:00.

Iata formatul acitivitatilor zilnice:


Dimineata - 08:00–09:00, exercitii de energizare ,respiratie si dansuri sacre.

Mic dejun - 09:00–10:00

Cursuri - 10:00–13:00 si 14:00–18:00. Pauze de aprox. 15 min la fiecare 2 ore.

Pranz - 13:00–14:00.

Cina - 18:00–19:00

Exercitii - 19:00–20:00

Ziua 1 - Intelegerea si vindecarea copilariei si adolescentei
O zi de intelegere, aceptare si  vindecare a copilului si adolescentului interior .

Ziua 2 - Intelegerea si vindecarea perioadei de adult 
O zi de iertare, clarificare si constientizare a iubirii de sine a ceea ce este ea   in care eliberam mastile  si blocajele constiente si inconstiente . In incheierea zilei o seara de dans cu DJ, in care ne vom relaxa si vom sarbatori devenirea noastra!

Ziua 3 - Reintegrarea a ceea ce am invatat despre noi insine si afirmarea a ceea ce suntem cu adevarat
Zi de descoperire, celebrare si integrare a Iubiri de sine si a Sinelui nostru cel adevarat. Ritual de inchidere a taberei.

Printre multele beneficii aduse de acest retreat:

- Veti avea o imagine clara a cine sunteti cu adevarat
- Veti elibera iluziile si programarile nefolositoare
- Veti elibera mastile si veti integra cu compasiune partile neacceptate din voi
- Veti experimenta o constiinta marita de sine, claritate si bucurie de viata

Fiecare experienta a taberei si fiecare experienta personala este diferita datorita dinamicii unice de grup.

Participantii la evenimentele mele spirituale anterioare mi-au impartasit pererea lor despre efectele resimtite. Iata cateva marturii de-ale lor:

Dupa curs am inceput sa vizualizez aura si sa comunic cu ingerii. - Dr. Antonia, Deva

La cursul tau in cadul meditatiei de conectare cu Duhul Sfant am fost dusa in tuneluri colorate cu lumina si energie foarte puternica si am fost vindecata. – Dana , Montreal

Cursul tau este raspunsul cererilor mele pentru rezolvarea blocajelor pe abundenta. A fost plin de exrcitii puternice de constientizare. Am primit informatii puternice, importante, clare si precise. Multumesc. – Adriana, terapeut, Bucuresti

La cursurile tale se intampla initieri, armonizari, optimizari si miracole. – Lucian , inginer, Bucuresti

Dupa cursul tau mi-am simtit inima plina de iubire si de bucurie divina. – Diana, Bucuresti

Retreatul tau mi-a adus impacare cu mine insami si  vindecarea  a inimi. Deabea il astept pe cel  de anul viitor. -Petruta ,om de afaceri

Veniti si voi in aceasta tabara initiatica unica sa reactivati iubirea de sine   si sa va realizati tot potentialul divin!

Perioada:      18-21 septembrie 2014

Locatia:         Pensiunea Sibiel, satul Sibiel, judetul Sibiu.

Investitia totala in aceste zile de vindecare cu ajutorul energiilor divine si constientizare a celui ce esti cu adevarat este de 1100 RON si include cazarea, masa si participarea la toate activitatile din tabara. Locurile sunt limitate.

Pentru cei care platesc avansul de 500 RON pina la data de 30 iulie costul va fi redus la 950 RON si vor primi si o sedinta de vindecare gratuita cu mine de 30 min. in valoare de 100 RON – o reducere de 300 RON sau 30%!

Pentru informatii si inscriere va rugam contactati pe:

Dna. Cristina Nestian:          tel: 0745 109 454
                                     e-mail: cristinanestian@gmail.com
sau                        email: danilun@yahoo.com

Cursurile mele sunt unice! Toate sunt primite prin channeling fiind perfect modelate pe nevoile spirituale, energetice şi emoţionale ale grupului. Datorita parteneriatului meu de lucru cu divinul, la toate cursurile mele au loc vindecari, clarificari, constientizari si miracole.

Va atept pe toti cu mult drag!

Daniela Lucia

SEMINAR SPIRITUAL SI PELERINAJ DE SUFLET LA MEDUGORJE
                                          - 29 septembrie - 05 octombrie 2014 -

Medugorje (Bosnia-Hertegovina) este unul din locurile unice in lume in care apare Fecioara Maria, oferind mesaje, viziuni si vindecari. Medugorje este un loc binecuvantat, un vortex energetic de vindecare care inlesneste conectarea cu energiile divine feminine si activarea darurilor personale spirituale

Vom vizita locurile binecuvantate unde sunt consemnate aparitiile Fecioarei Maria, comunitatea spirituala de la Medugorje si vom participa la primirea de catre vizionara Marija care traieste in Italia a mesajului lunar din partea Fecioarei Maria. Deasemeni, vom face impreuna un seminar spiritual de vindecare si activare a darurilor spirituale si a misiunii personale de viata.

Impreuna vom lucra cu energiile divine feminine pentru vindecare personala, vindecare pe neam, vindecarea planetei si in general pentru primirea darurilor de vindecare.

Vom lucra deasemeni pentru armonizarea interioara a fiintei, si pentru primirea si activarea darurilor noastre spirituale si a misiuni personale.

Vom medita impreuna si vom face exercitii de vindecare cu energiile divine, vom primi initieri si daruri divine potrivite misiunii fiecaruia dintre noi si vom recreea conexia cu Ingerul Pazitor, cu Invatatorul nostru personal pentru aceasta perioada, cu energiile Duhului Sfant, ale Domunului Iisus si ale Fecioarei Maria.

Programul pelerinajului este urmatorul:

Ziua 1 - Sept 29 - Ne intalnim cu totii in seara zilei de 29 septembrie la hotelul unde vom innopta in Timisoara si care va fi anuntat ulterior.
Plecam din Timisoara pentru a calatori cu autocarul ziua si in timpul cel mai scurt.
Ziua 2 - Sept 30 - Plecare dimineata devreme din Timisoara spre Medugorje – cazare la Medugorje.
Ziua 3 - Oct 1 - Medugorje – Pelerinaj pe Colina Aparitiilor
Ziua 4 - Oct 2 - Medugorje – Participare la ceremonia mesajului lunar, vizita la comunitatea spirituala si curs spiritual de 6 ore
Ziua 5 - Oct 3 - Medugorje – Pelerinaj pe dealul Krizevak
Ziua 6 - Oct 4 - Medugorje – Vizitare Sanctuarul lui Isus si mormantul parintelui Slavko, dupa amiaza este libera
Ziua 7- Oct 5 - Plecare dimineata din Medugorje spre Bucuresti prin Cluj.

In fiecare dimineata si seara vom putea participa la liturghii, Rozariu si la alte slujbe speciale.
In noaptea de 2 octombrie are loc slujba de Adoratie in catedrala – toata noaptea. Participare la alegere.

In functie de numarul de participanti costul intregului program se incadreaza intre 340 si 390 EU.

Confirmarile dumneavoastra pana la data de 10 Iulie impreuna cu un avans de minim 150 EU sunt neaparat necesare organizarii optime a acestui pelerinaj pentru obtinerea unui cost cat mai scazut.

Costul pelerinajului include:
  • transport cu autocar 3* cu plecarea de la Timisoara si la intoarcere pana la Bucuresti prin Cluj, si ghid turistic,
  • 6 cazari cu demipensiune (mic dejun si cina) la o vila aflata la cca. 1 km de catedrala in Medjugorje cu camere de 2 ,3 si 4 paturi. Exista si camera single pentru un pret mai mare.
  • participarea la seminar si asistenta spirituala de-a lungul drumului
Confirmarea dvstra. impreuna cu avansul de 150 EU pentru rezervarea excursiei (autocar, hotel, etc.) trebuie primita neaparat pana la data de 10 iulie.  Restul costului (care variaza in functie de numarul participantilor) se achita pana la data de 30 August. Neincadrarea in aceste termene nu poate asigura participarea.
Pentru informatii mai detailate si pentru inscriere va rugam sa contactati pe:
dna Mihaela Marginean:

- telefon: 0742055030  e-mail:   mihaelamarginean@gmail.com
Iata ce au spus cativa dintre participantii la pelerinajele spirituale din anii trecuti:

Rezultatele mele au fost mult peste asteptari.In timpul pelerinajului am avut o activare a relatiei mele personale cu Domnul Iisus  care mi-a schimbat viata. Catalina - Piatra Neamt

Toata lumea ma gaseste schimbata si ma intreaba unde am fost.
Seia - Suceava

Eu am fost printre putini care nu au primit mesaje divine dar am avut o stare de bucurie ce nu am avut-o din copilarie si cei din jurul meu mi-au spus ca se simt linga mine ca langa un copil.
Maria - Bucuresti

Cred ca multi avem in noi amprenta energetica si de vibratie a Sfantei Fecioare, ai in pelerinaj  am putut sa o amplificam. Toata dragostea si gandurile mele bune.
Silvia - Breaza

Viata mea s-a transformat intr-un mod miraculous dupa pelerinaj.
Gina - Constanta
Astept cu drag sa mergem impreuna in acest loc miraculous pentru evolutie, transformare,  vindecare personala, si a planetei.
Efectuarea acestui pelerinaj mi-a fost ceruta de Maica Domnului si face parte din misiunea mea de viata, asa ca va rog sa ma ajutati la transmiterea informatiei prietenilor vostri si in alte grupuri spirituale pentru a ajunge in mainile tuturor celor pe care sufletul ii cheama in aceasta experienta de transformare.

Fiti binecuvantati de iubirea si pacea divina!
Daniela Lucia Nistor
 


SEMINAR SPIRITUAL SI PELERINAJ DE REDESCOPERIRE 
DE SINE SI REACTIVAREA DIVINULUI INTERIOR
                              - Santiago de Compostela, Spania, 19 - 29 octombrie 2014 -


In acest pelerinaj pe Camino - drum sacru ce duce la mormantul Sf. Apostol Iacob care a crestinat Spania - vom parcurge pe jos ultima parte (cca. 100 km) a Camino Portugues de la Tui la Compostela si vom incepe pelerianjul printr-o vizita la Fatima unde ne vom inchina Mamei Divine pentru a primi iubirea ei si binecuvintare pentru pelerinaj.

Camino Portugues este recunoscut ca drumul cel mai pitoresc din cele  5 drumuri de pelerinaj ce merg la Compostela.

Incheierea acestui drum sacru de 5 zile va avea loc cu slujba pelerinilor in Catedrala Sfantul Iacob din Santiago de Compostela unde ne vom inchina la moastele Sf. Iacob.

In ziua urmatoare vom merge cu un autocar special inchiriat la Fistera, pe malul oceanului pentru ceremonialul de inchidere al pelerinajului care are loc la apusul soarelui.

La Santiago de Compostela voi incheia cursul de “Redescoperire de sine si reactivarea divinului interior” care va fi inceput la Bucuresti inaintea plecarii noastre - curs cu energii divine de cunoastere de sine si de cresterea vibratiei si armoniei interioare.

De-a lungul drumului si in cadrul cursului vom lucra cu rugaciuni, mantre si exercitii de eliberare de preconceptii, dureri si iluzii, pentru vindecarea si revelarea sinelui nostru autentic.

Acest pelerinaj este un drum de suflet plin de miracole si aventuri spirituale care este batut de pelerini de peste 1000 de ani si care a transformat viata a milioane de oameni (din 1987 peste 1.500.000 de pelerini au mers pe Camino) printre care se numara Sf. Francisc, el Cid, Paulo Coelho si multi altii.

Mesajul Sfantului Apostol Iacob primit de mine pentru acest pelerinaj este o invitatie plina de dragoste:

Va invit pe drumul meu de lumina. Conectati-va la puterea si iubirea mea pentru a depasi toate obstacolele si indoilelile dintre voi si calea mea. Eu va astept cu multe daruri de intelepciune, adevar si iubire.

Sf. Iacob - apostol si ocrotitor al pelerinilor si al Drumului.Pelerinajul va dura 11 zile si va avea loc in perioada 19 - 29 octombrie. Programul este urmatorul:

Ziua 1 - 19 octombrie

Zburam Bucuresti – Madrid (sau Lisabona) si mergem cu autocarul la Fatima. Destinatia finala a zborului de la Bucuresti depinde de zborurile pe care le vom gasi. Innoptam la Fatima.

Ziua 2 - 20 octombrie

Petrecem prima parte a zilei la sanctuarul Fecioarei Maria de la Fatima. Catre seara pleacam cu autocarul la Valenca unde inoptam.

Ziua 3 - 21 octombrie
 
Incepem pelerinajul - in jur de 100 de km de mers pe jos, cca. 20 km pe zi. Traseul este de dificultate medie si este parcurs si de oameni in varsta. Pe Camino vom innopta la pensiuni si hanuri (albergo) special amenajate pentru pelerini.

Prima etapa Valenca – Tui (Spania) – O Porrinyo  cca. 16 km. Inoptam la O Porrinyo.

Ziua 4 - 22 octombrie

O Porrinyo – Arcade  cca. 22 km

Ziua 5 - 23 octombrie

Arcade – Pontevedra  cca. 11 km.

Ziua 6 - 24 octombrie

Pontevedra – Caldas de Reis  cca. 24 km.

Ziua 7 - 25 octombrie

Caldas de Reis – A Roca Vella  cca. 20 km. Inoptam la A Roca Vella.

Ziua 8 - 26 octombrie

A Roca Vella – Santiago de Compostela  cca. 5 km – Ajungem lejer la slujba pelerinilor din Catedrala Sf. Iacob si dupa slujba ne luam Certificatul de Pelerin (Compostela). Ne indreptam apoi catre hotelul unde vom petrece 3 nopti.

Ziua 9 - 27 octombrie

Zi libera de reculegere si integrare. Vom putea vizita din nou catedrala atat ziua cat si noaptea (splendid luminata) pentru a ne ruga, medita si reculege.

Ziua 10 - 28 octombrie
 
Dimineata activam lectiile si invataturile drumului in cadrul cursului de “Redescoperire de Sine”. Dupa dejun plecam cu autocarul la Fisterra unde vom incheia pelerinajul printr-un ritual personalizat pentru grupul nostru.

Ziua 11 - 29 octombrie

Zi de voie in Santiago unde sunt multe muzee interesante si atractii turistice; vom putea revizita catedrala si ne plimbam prin oras.

Legat de pelerinajul la Compostela avem o urgenta mare legata de avansul pentru biletul de avion care va fi luat din Statele Unite la un pret minim redus fata de ofertele europene si care insa risca sa creasca daca nu este luat rapid.
Costul excursiei este estimat acum intre 700 si 750 Euro in functie de numarul de participanti si momentul cumpararii biletelor de avion si include:

- bilet de avion Bucuresti – Madrid (sau Lisabona) - Bucuresti
- transport Madrid (Lisabona) – Fatima si Fatima - Valenca
- transport Santiago de Compostela - Fistera - Santiago de Compostela
- 1 noapte cazare Fatima
- 1 noapte cazare Valenca
- 1 noapte cazare la A Roca Vella
- 3 nopti cazare la Santiago de Compostela
- cursul spiritual si expertiza mea spirituala de-a lungul pelerinajului

Confirmarile dumneavoastra pana la data de15 Iulie si plata avansului de 300 Euro ne vor ajuta in organizarea optima a acestui pelerinaj si pastrarea preturilor joase.

Pretul nu include :

- asigurarea medical (aprox. 35 RON obligatorie)
- mesele (cu exceptia noptilor de la hotelurile mentionate mai sus unde vom avea mic dejun inclus)
- cazarea la pensiunile din timpul pelerinajului care costa in jur de 5-10 Euro pe noapte

Este obligatoriu sa aveti un pasaport valabil pe 6 luni de zile de la data plecarii in pelerinaj si asigurare medicala pe durata voiajului.

Confirmarea participarii impreuna cu avansul de 300 Euro pentru rezervarea biletelor de avion excursiei (autocar, hotel, etc.) trebuie primita pana la data de 15 iulie. Restul (care variaza in functie de numarul participantilor) se achita pana la data de 30 August. Neincadrarea in aceste termene nu poate asigura participarea si preturi rezonabile pentru biletele de avion, hoteluri si transport.


Pentru informatii detaliate si pentru inscriere va rugam contactati pe:

Camelia Heim la telefon: 0744494037
Adina Venuti la telefon:   0756094444
sau,
e-mail: danilun2006@gmail.com


Iata ce au spus cativa dintre participantii la pelerinajele spirituale din anii trecuti:

Rezultatele mele au fost mult peste asteptari. Dupa venirea din pelerinaj am primit mai multe visuri initiatice pline de simboluri care mi-au activate interesul si o intelegere puternica a divinului in viata mea.
Catalina - Piatra Neamt

Toata lumea ma gaseste schimbata si ma intreaba unde am fost.
Seia - Suceava

Eu am fost printre putini care nu au primit mesaje divine dar am avut o stare de bucurie ce nu am avut-o din copilarie si cei din jurul meu mi-au spus ca se simt linga mine ca langa un copil.
Maria - Bucuresti

Cred ca multi avem in noi amprenta energetica si de vibratie a Sfantei Fecioare, iar acum am putut sa o amplificam. Toata dragostea si gandurile mele bune.
Silvia - Breaza

Viata mea s-a transformat intr-un mod miraculous dupa pelerinaj.
Gena - Constanta

In Israel l-am regasit pe Isus si mergind pe drumul crucii am primit mesajul De ce ma cautati printre pietre printre cei morti? Eu sunt viu si traiesc in inimi.
Lucian - Bucuresti

El Camino de Santiago de Compostela! Daniela, iata o veste minunata, pe langa toate ce ni le transmiti! Astept cu nerabdare sa ne intalnim si in acest pelerinaj! Dumnezeu sa te ocroteasca, sa te ajute si sa te inspire cu binecuvantarea sa!
Elena - Calarasi

Vom parcurge acest drum sacru la invitatia Sf. Iacob pentru a ne vindeca la nivel adanc si a ne reuni cu sinele nostru divin pregatindu-ne pentru transformarile acestei perioade fara precedent in istoria omenirii.
Efectuarea acestui pelerinaj mi-a fost ceruta de Maica Domnului si Sfantul Apostol Iacob si face parte din misiunea mea de viata, asa ca va rog sa ma ajutati la transmiterea informatiei prietenilor vostri si in alte grupuri spirituale.

Va astept cu drag sa mergem impreuna in acest pelerinaj, sa ne reconectam la starea de miracol si la sacralitatea acestui drum si sa ajutam prin vindecare proprie si ridicare de constinta la vindecarea intregii planete.

Va rog sa transmiteti mai departe prezentarea acestui pelerianj pentru a ajunge in mainile celor pe care sufletul ii cheama in aceasta experienta de transformare.

Fiti binecuvantati de iubirea si pacea divina!

Daniela Lucia Nistor

www.MesajulLuminii.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu