Vindecarea fricilor si cresterea increderii in sineDragi prieteni,

Cresteti-va bucuria personala si accelerati indeplinirea misiunii vietii voastre accesand niveluri superioare de curaj si incredere de sine in cadrul unui seminar (workshop) de doua zile.

Dupa cum stiti, sunt coach si trainer spiritual international, vindecator, autor si mesager cu dar divin primit in cadrul unui pelerinaj spiritual. Locuiesc si profesez la San Francisco in SUA si am bucuria sa sustin pentru prima oara in Romania acest seminar unic prin continutul si raza lui de actiune. Seminarul este alcatuit din doua cursuri consecutive:

-       Curs de constientizare a fricilor si de vindecarea lor 
-       Curs de cresterea increderii in sine pentru evolutie personala si implinirea viselor

Increderea de sine este un proces complex care consta in recuperarea si asumarea puterii personale si a scopului pe care am venit sa-l implinim in aceasta viata.

Vindecarea fricilor si a cauzelor lor aduce o crestere a curajului, a bucuriei de viata si a implinirii noastre si o crestere a frecventelor proprii cu extinderea constiintei.

Pe parcursul acestui workshop vom parcurge impreuna cateva modalitati de intelegere, constientizare si purificare a fricilor. Acestea va vor ajuta sa faceti un pas mare in vindecarea fricilor personale si a blocajelor generate de frici pentru  evolutia voastra spirituala si indeplinirea misiunii de viata indiferent de nivelul de implinire la care sunteti in prezent.

Cursul este experiential si vom face exercitii, va voi impartasi metode de vindecare, meditatii de conectare la energiile superioare de vindecare, vom primi mesaje divine si multe altele. Voi oferi de asemenea, exerciti de constientizare a fricilor si metode de lucru cu ele precum si alte instrumente utile in viata de zi cu zi.

Va voi calauzi personal pe parcursul acestui workshop spre accesarea  informatiilor, a energiilor divine de vindecare si in integrarea frecventelor superioare primite de-a lungul calatoriei noastre impreuna. Vom lucra in mod direct la vindecarea celor mai cunoscute frici.

Printre subiectele abordate in acest workshop experiential putem enumera:

- Intelegerea fricii si a impactului ei asupra vietii noastre
- Exercitii diverse de constientizare a fricilor si de abordare a lor
- Exercitii diverse de vindecare si eliberare a fricilor
- Meditatii spirituale, dialog si informatii directe de la Creator, Maica Domnului  -  divinul
  feminin, Domnul Iisus - divinul masculin, Duhul Sfant - divinul vindecator, Maestrii
  Ascensionati,  Arhangheli si alte fiinte de lumina.
- Exercitii ghidate de conectare si mesaje primite de la Sinele Divin, prezenta lui Eu Sunt Cel Ce Sunt, Ingeri si Spirite Ghizi
- Exercitii ghidate de conectare la Increderea in sine si vindecarea ranilor legate de ea
- Conectarea la viziunea si misiunea personala
- Modalitati de crestere a vibratiei si de mentinerea ei la nivel optim
- Surprize personalizate oferite de catre Divin

  Data:              20 - 21 Octombrie 2012 in Bucuresti, orele 10.00 – 18.00

Locatia:         UZINEXPORT Business Center - UBC - Sala AGAT
Bulevardul Iancu de Hunedoara 8, 011742 Bucuresti 1, ROMANIA

Cost:              300 RON pentru fiecare curs individual si numai 500 RON pentru amandoua cursurile

Este recomandata participarea la ambele cursuri pentru ca ele sunt concepute ca un tot de vindecare si se completeaza reciproc sustinand cresterea puterii personale, a increderii de sine si implinirea telurilor voastre.
                         
Locurile sunt limitate. Inscriere si informatii suplimentare:

Dna. Mihaela Badea          - tel: 0749108058
Dna Florentina Soare        -tel: 0722251313

Va rog sa transmiteti aceasta invitatie si prietenilor vostri care pot beneficia la randul lor de aceasta intalnire.

Iata ce au spus cativa dintre participantii la seminarele mele spirituale din anii trecuti:

Da, seminariile au fost foarte inspirate si puternice si ma bucur ca am avut sansa sa particip!
M-au energizat atat de tare ca adormeam greu seara. Cat ai fost cu noi in tara am avut o efervescenta interioara pe care nu am mai avut-o de mult, a fost ceva ca un catalizator.
FG, Bucuresti

Meditatiile din timpul seminarului au fost divine. - RC, Bucuresti

Multumesc inca o data pentru seminarul pe care l-ai tinut in Bucuresti. A fost ceva deosebit pentru mine si ma bucur mult ca am participat. - CN-Bucuresti

Dupa seminarul tau am observat mari schimbari.Toate problemele mele sau rezolvat.
CB, Montreal

Rezultatele seminarului tau au depasit cu mult asteptarile mele. – BS, Bucuresti

Ma bucur ca am fost in sala in acest week-end pentru a te cunoaste (am intalnit foarte putini oameni cu deschiderea, seninatatea si rabdarea ta), si pentru a-mi trai propriile experiente si a primi inca odata mesajul ca indoiala mea este fara temei. – AMG., Bucuresti

Mi-a placut atat de tare seminarul tau incat daca as fi putut as fi venit sa particip din nou si la cel de la Cluj. - IR, Bucuresti
In cadrul meditatiei cu Duhul Sfant de la cursul tau, am fost dusa in tuneluri colorate cu lumina si energii foarte puternice si m-am simtit videcata de toate fricile. - DTI, Montreal

Seminarul tau a avut un impact deosebit asupra limitarilor mele si am actionat chiar de a doua zi, ca sa nu pierd vremea. Sa te ajute Dumnezeu sa organizezi cat mai multe seminarii si sa aduci lumina in mintile si sufletele oamenilor! – CP. Bucuresti

Dupa cursul tau mi-am simit inima plina de iubire si de bucurie divina. - BD, Bucuresti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu